ΟΦΗ | "Φλερτ" με Α.Δεληγεώργη.

Με τον νεαρό Απόλλωνα Δεληγεώργη (γεννήθηκε το 1993, θέση 1-2, ύψος 1.92μ.) συζητάει ο προπονητής του ΟΦΗ κ. Τακιανός. Ο 20χρονος γκαρντ αγωνίστηκε πέρυσι στον Πιερικό/Αρχέλαο και θεωρείται ένα από τα εξελίξιμα και σύγχρονα πλέι μέικερ, με πλούσιο βιογραφικό. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αρίων Ξάνθης, συνέχισε με την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Πιερικο Αρχέλαο.

Έχει κληθεί και στην Εθνική Νέων, ενώ έχει αγωνιστεί στην Εθνική U18, έχοντας 9 συμμετοχές, 7,1 πόντους μ.ο, με 33% στα δίποντα, 32,1% στα τρίποντα και 72,2% στις βολές. Επί πλέον είχε 4,4 Ασίστ,2,9 κλεψίματα και 3,1 αιφνιδιασμούς.

Στους κορυφαίους παίκτες μπάσκετ της Ευρώπης μέχρι την ηλικία των 17 ετών συμπεριλήφθηκε ο Θεσσαλονικιός Απόλλων Δεληγεώργης, μετά από επιλογή που έκαναν ειδικοί απ’ το ΝΒΑ και την Ευρωπαϊκή Ζώνη της FIBA.

Συμμετείχε στην συνέντευξη Τύπου για το 39ο Πανελλήνιο Εφήβων στην Καβάλα μαζί με τον τότε αρχηγό του Εργοτέλη Αρη Καραπιδάκη.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.