Ηράκλειο | Και επίσημα Κ.Πάλλης, με διπλό ρόλο.

Επαναπατρίζεται Κρητικός, μετά από μια διετία ο Κώστας Πάλλης επέστρεψε στο «Ηράκλειο» ως παίκτης αλλά και ως προπονητής σε τμήματα των Ακαδημιών του Ομίλου, έχοντας ανάλογη εμπειρία. 

Ευχαρίστησε τον Μ.Αρναουτάκη, ενώ θέλει περιφερειακό.

Η σχετική ανακοίνωση του Ομίλου αναφέρει:

"Μετά από δυο χρόνια ο Κώστας Πάλλης επέστρεψε στο "Ηράκλειο" ως παίκτης αλλά και ως προπονητής σε τμήματα των Ακαδημιών μια και έχει σχετική εμπειρία.
Ο Κώστας Πάλλης πέρυσι (2012-'13) ήταν στον Φίλιππο Βέροιας στην Βέροια, όπου στέφθηκε πρωταθλητής του Ομίλου του Βορρά της Β' Εθνικής. Γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 1-8-79, αγωνίζεται στις θέσεις 4-5 και έχει ύψος 2μ.
Έχει αγωνισθεί στον Κερκυραϊκό, όπου ξεκίνησε την καριέρα του, τον ΓΑΣ Κομοτηνής (είναι τελειόφοιτος ΤΕΦΦΑ της πόλης), στον Αιγινιακό, την Αναγέννηση Φλόγας στον Μαντουλίδη, στο "Ηράκλειο", στη ΜΕΝΤ και τον Φίλιππο Βέροιας.
"Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της και εύχομαι όλοι να έχουμε μια καλή αθλητική χρονιά με υγεία. Είδα ότι οι άνθρωποι της ομάδας είναι σοβαροί, έχουν στόχους, δεν φλυαρούν ενώ οι απόψεις μας ταιριάζουν. Επίσης η προηγούμενη θητεία μου εδώ ήταν θετική".
Για το γεγονός ότι θα εργαστεί και στις ακαδημίες του συλλόγου είπε: "Σε κάθε ομάδα που πηγαίνω το κάνω αυτό διότι μου αρέσει να ασχολούμαι με τα μικρά παιδιά. Η ομάδα έχει αρκετούς αθλητές στις ακαδημίες και θέλω να προσφέρω και εγώ αυτά που ξέρω".

Ευχαρίστησε τον Μ.Αρναουτάκη, ενώ θέλει περιφερειακό.

"Η επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου θα επιδιώξει να αποκτήσει έναν ακόμα περιφερειακό παίκτη ενώ αποδέσμευσε τον Μάριο Αρναουτάκη τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην μπασκετική του πορεία".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.