ΕΚΑΣΚ | Τεχνική σύσκεψη για την Εθνική και το τουρνουά "Φιλία" (Φωτορεπορταζ).


Μια διευρυμένη τεχνική σύσκεψη με θέμα την οργάνωση, τους στόχους και την καλύτερη δυνατή προετοιμασία όλων των Εθνικών ομάδων εν όψει των διοργανώσεων που θα συμμετάσχουν το διάστημα 16-19 Αυγούστου 2013, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο κλειστό Γυμναστήριο "Δυο Αοράκια".

To Ηράκλειο και το κλειστό "Δυο Αοράκια" δείχνει πανέτοιμο να υποδεχθεί την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών στα φιλικά παιχνίδια με την Αγγλία και το Πανεπιστήμιο της Φλωριδας, αλλά και το τουρνουά φιλίας παίδων με την Συμμετοχή των Εθνικων ομάδων της Ελλάδας , της Ισπανίας, Γαλλίας και Ιταλίας.

Μετά από αρκετά χρόνια η Εθνική μας ομάδα αφήνει την Αθήνα και έρχεται στην Κρήτη για να δώσει δύο πολύ σημαντικά φιλικά απέναντι στην Εθνική Αγγλίας και το Κολλέγιο της Φλόριντα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Η επίσημη αγαπημένη και τα αστέρια της Εθνικής ομάδας θα παρελάσουν στο Ηράκλειο στα μέσα του Αυγούστου για τα φιλικά παιγνίδια στο τουρνουά «Γιώργος Κολοκυθάς», που οργανώνει η ΕΟΚ, η ΕΚΑΣΚ και ο Δήμος Ηρακλέιου.

Στην σημερινή τεχνική σύσκεψη ( η δεύτερη μετά από μια εβδομάδα),στο κλειστό στα "Δυο Αοράκια", το παρόν έδωσαν οι εμπλεκόμενοι φορείς, της ΕΚΑΣΚ (Β.Γιαννουλάκης, Σ.Καρλής, Μ.Σκεπασιανός), της Αναπτυξιακής εταιρίας του Δήμου ( ο διευθύνων σύμβουλος κ.Δ.Τσιράκος και ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων κ. Γ.Μαματζάκης), από τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ ο αντιπρόεδρος αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού  κ.Κ.Βαρδαβάς και ο κ.Ν.Τούλης, ο Ερυθρός Σταυρός με τον τον κ.Φραγκιαδάκη Δημήτρη και η Δημοτική αστυνομία με τον κ.Σκουρέλλο Δημήτριο και τη κ.Μακριδάκη Σοφία.

Στην σύσκεψη συζητήθηκαν όλα τα θέματα  που έχουν σχέση με τη διεξαγωγή των αγώνων, αλλά κυρίως τα οργανωτικά και  εκτελεστικά τους  καθήκοντα  που έχουν αναλάβει όλοι οι εμπλεκόμενοι ξεχωριστά, ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι, μετά της "Παναγίας".

Το πρώτο βήμα έγινε με την διαγράμμιση των παρκέ τόσο στην κεντρική σάλα όσο και στα βοηθητικά, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα τοποθετηθεί και το 14αρι στους πίνακες.

Την επόμενη εβδομάδα έχει οριστεί νέα σύσκεψη, ενώ από την μεριά της η ΕΚΑΣΚ, πραγματοποίησε την Δευτέρα 28 Ιουλίου, Δ.Σ. ενώ οι επιτροπές της έχουν συνεχείς συναντήσεις.
Το "ζωγραφιστό"
Πανοραμικά οι διαγραμμίσεις της κεντρικής σάλας

Τα υπερσύγχρονα αποδυτήρια

Οι διαγραμμίσεις στα δυο βοηθητικά


Η τεχνική σύσκεψη.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.