ΑΣΑ Αναγέννηση | Με βραβεύσεις και φιλικά έκλεισε την σεζόν.

Σε μια όμορφη πραγματικά εκδήλωση που είχε φιλικά παιχνίδια αλλά και βραβεύσεις η Αναγέννηση αποχαιρέτησε την φετινή σαιζόν στο κλειστό Γυμναστήριο Αρκαλοχωρίου, παρουσία όλων των παιδιών γονέων και προπονητών, αλλά και φορέων της τοπικής κοινωνίας.

Tο παρόν έδωσαν αθλητές γονείς και φίλοι της ομάδας ενώ βραβεύτηκε  ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Γιώργος Επιτροπάκης, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς του στο μπάσκετ και με αφορμή την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, και η ομάδα των παλαιμάχων. Ακολούθησαν φιλικά παιχνίδια μεταξύ τμημάτων των ακαδημιών της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε η πρόεδρος του ΔΣ Ελμίνα Μαθιουδάκη, ακολούθησε χαιρετισμός από τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Γιώργο Καλογεράκη και η εκδήλωση έκλεισε με το φιλικό παιχνίδι μεταξύ της ομάδας των παλαιμάχων και του αντρικού τμήματος της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.

Το ΔΣ της ομάδας ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όλους τους προσκεκλημένους και ανανέωσε το ραντεβού με τους αθλητές για τη νέα χρονιά.

Από την μεριά του ο προπονητής Μ.Kαλαϊτζάκης τόνισε ότι: "οφείλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στην χθεσινή εκδήλωση (γονείς , φιλάθλους , προσκεκλημένους) . 
Ένα τεράστιο ευχαριστώ όμως πρέπει να πω στα μέλη του Δ.Σ. και την πρόεδρο που μας στηρίζουν σε ότι ΄΄κουζουλάδα΄΄ κι αν σκεφτούμε !
Tέλος μπράβο στους αθλητές μας που δούλεψαν σκληρά όλη τη χρονιά!!καλή ξεκούραση σε όλους!!".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.