Ο Ρεθυμνιώτης Γ.Σκεμπής στην ΑΕ Κομοτηνής.

 Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Σκεμπή, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση «2».Ο αθλητής που κατάγεται από την Κρήτη, αγωνίστηκε στον ΑΓΟΡ (υποδομές και ανδρικό)  τις περιόδους 2007-2008 και 2009-10, και σπουδάζει τώρα στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.


Στο ρεπορτάζ του το thrakisport.gr, αναφέρει, οτι ο παίκτης αγωνίστηκε την αγωνιστική περίοδο 2007-2008 στο Ρέθυμνο Aegean (Α1) ενώ την ίδια σεζόν κατέκτησε την δεύτερη θέση με την μεικτή Κρήτης σε τουρνουά στην Κορσική με τις μεικτές νησιών του κόσμου.

Την σεζόν 2008-09 πήρε μεταγραφή στην Αθήνα, όπου και αγωνίστηκε στην ομάδα μπάσκετ του Χολαργού στην Α΄ ΕΣΚΑ, όπου και πανηγύρισε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική ενώ με το σχολείο του (1ο Λύκειο Βύρωνα) κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα υπό των οδηγιών του κ. Νίκου Καραγιάννη.

Την σεζόν 2009-10 επέστρεψε στο Ρέθυμνο, συνεχίζοντας στο Ρέθυμνο Aegean, έχοντας συμμετοχή σε 16 παιχνίδια στην Α2. Το 2010 πέρασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και αγωνίστηκε για 3 αγωνιστικές περιόδους με την φανέλα του ΓΑΣ Κομοτηνή.
Το 2013 αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος με την ομάδα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στο τουρνουά που διεξήχθη στην Κοζάνη, υπό των οδηγιών του  Αλέκου Καρυπίδη.


Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίχτης της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής τόνισε: «Δεν μου αρέσουν τα λόγια, προτιμώ ότι είναι να δείχνω, να γίνεται στο παρκέ. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή της ομάδας κ.Παπουή για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου και πιστεύω πως με την δύναμη της ομαδικής δουλειάς θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.