Ανδρών | Αντίστροφη μέτρηση.

Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει σταδιακά για την Εθνική Ανδρών. Οι διεθνείς παίκτες θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις αύριο και μεθαύριο (22-23/7). Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας θα αναχωρήσει με προορισμό το Καρπενήσι, για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, την Τετάρτη 24 Ιουλίου.
Να θυμίσουμε ότι στο 2ο στάδιο της προετοιμασίας της, η επίσημη αγαπημένη θα βρεθεί στο Ηράκλειο για φιλικά, το διήμερο 16-17 Αυγούστου.
Ο Αντρέα Τρινκιέρι έχει καλέσει 18 παίκτες, εκ των οποίων εξαιρετικά αμφίβολη είναι η παρουσία του Νικ Καλάθη. 

Ο ομογενής γκαρντ είχε ζητήσει άδεια 3-4 επιπλέον ημερών μήπως και βρει ομάδα στο ΝΒΑ, αλλά η θέση της ομοσπονδίας είναι σαφής: όποιος δεν είναι παρών από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, δεν θα υπολογίζεται από τον Αντρέα Τρινκιέρι. Και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται πως ο Νικ Καλάθης θα δώσει το «παρών» στην πρώτη, αποτελώντας μαζί με τον Κώστα Κουφό (που επέλεξε να κάνει ατομικές προπονήσεις εν όψει της νέας σεζόν στο ΝΒΑ) τις δύο απουσίες της ομάδας.

Οι παίκτες που-πέραν του Νικ Καλάθη-έχουν κληθεί είναι οι: Βασιλειάδης, Βουγιούκας, Γιάνκοβιτς, Ζήσης, Καϊμακόγλου, Κατσίβελης, Μαυροκεφαλίδης, Μπουρούσης, Μπράμος, Παπανικολάου, Παππάς, Περπέρογλου, Πρίντεζης, Σλούκας, Σπανούλης, Σχορτσανίτης και Φώτσης.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.