Ρέθυμνο Aegean | Αρέσει ο Άμπερτ αλλά...Περιμένει μέχρι Παρασκευή για Καλαμπόκη.

Εκτός από τον γκαρντ (με πρώτο στόχο τον Καλαμπόκη) που διακαώς ψάχνουν στο μπασκετικό τμήμα, το προπονητικό τιμ είναι σε αναζήτηση ενός σμολ φόργουορντ.
Έτοιμα για κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας, μέχρι Παρασκευή για Καλαμπόκη, o Kwane Alexander γκρεμίζει μπασκέτες (βίντεο).

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι το Ρέθυμνο Aegean ενδιαφέρεται για τον Γκρέγκορ Άρμπετ. Ο Εσθονός αγωνίστηκε πέρυσι για ένα 6μηνο στην Καβάλα αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Ο Άρμπετ έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση στον Θανάση Γιαπλέ και η διοίκηση έχει κινηθεί για την απόκτησή του.

Είναι πολύ καλός σουτέρ και σε κάποια παιγνίδια αποδείχθηκε δήμιος για πολλές ομάδες.
Η πρόταση που έχει κάνει η ρεθυμνιώτικη ομάδα είναι τέτοια που βάζει σε σοβαρές σκέψεις τον φόργουορντ αλλά ο ίδιος, προφανώς κι επιθυμεί κάποιες καλύτερες αποδοχές.

Νέα πρόταση δεν έχει υπάρξει κι ίσως να μην υπάρξει καθώς αυτές τις μέρες -ως είθισται- παίζεται ένα μικρό επικοινωνιακό παιγνίδι.

Πληροφοριακά να αναφέρουμε ότι ο Γκρέγκορ Άρμπετ γεννήθηκε στο Ταλίν (19 Ιουνίου 1983) της Εσθονίας και αγωνίζεται ως σμολ φόργουορντ μα και ως σουτινγκ γκαρντ.
Έχει ύψος 1,94 και αγωνίστηκε από το 2000-02 στην Εχίτουστούρλιστ στην Εσθονία, από το 2002-04 στην Ταλλίνα Κιέβου, το 2004-05 αγωνίστηκε στη Γερμανία στην DJK Βαρτζμπουργκ, το 2005-06 ξαναγύρισε στην Εσθονία στην Ντάλκια/Νίμπιτ και από το 2006-13 αγωνίστηκε στην BC Κάλεβ/Κράμο.

Έτοιμα για κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας

Στις αμέσως επόμενες μέρες αναμένεται να βγουν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας. Προτεραιότητα θα δοθεί στους δικαιούχους της περσινής χρονιάς κι αμέσως μετά (υπολογίζεται προς τα τέλη του α’ 10ημέρου του Αυγούστου) θα τεθούν στη διάθεση του κοινού.

Περιμένοντας τον Καλαμπόκη
Μέχρι την Παρασκευή είναι διατεθειμένο το Ρέθυμνο Aegean να περιμένει τον Γιάννη Καλαμπόκη. Οι Ρεθυμνιώτες έχουν κάνει την πρότασή τους η οποία είναι αρκετά δελεαστική, ωστόσο τον 30χρονο, προβληματίζει το γεγονός ότι έχει ταλαιπωρηθεί εδώ και πολλά χρόνια αγωνιζόμενος στην επαρχία και τώρα που η οικογένεια έχει αποκτήσει ένα νέο μέλος, προφανώς και δεν θέλει να την ταλαιπωρήσει άλλο.
Σε περίπτωση που δεν κλείσει ο Καλαμπόκης στο Ρέθυμνο Aegean, οι κυανόλευκοι θα κινηθούν για να αναζητήσουν έναν γκαρντ, είτε από την Αμερική, είτε από τη Σερβία ή κάποιον που να είναι κοινοτικός.

Ο αντί-Πετγουεϊ κατεφαδίζει μπασκέτες (Vid).

Αν δείτε τα βίντεο θα καταλάβατε ότι μιλάμε για ένα… τέρας που ακούει στο όνομα Kwane Alexander!

Το παλικάρι κάρφωσε και γκρεμίστηκε η μπασκέτα, ενώ ουκ ολίγες φορές περνά πάνω από τους αντιπάλους του.

Θαυμάστε τον…


rethnea.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.