Ο γυμναστής Κ.Χατζηχρήστος στο Chania Basketball Camp.

Ο γνωστός γυμναστής, εξειδικευμένος σε θέματα μπάσκετ, Κώστας Χατζηχρήστος θα βρεθεί για δύο ημέρες στο Chania Basketball Camp. Mια σπουδαία προσωπικότητα στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ και στον τομέα της εκγύμνασης των αθλητών, θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει με τα μικρά παιδιά που θα συμμετάσχουν στο καμπ και να τους κάνει συγκεκριμένες και εξειδικευμένες εξετάσεις.


Ο Κώστας Χατζηχρήστος συνεργάζεται σε προσωπικό επίπεδο με παίκτες της Εθνικής Ανδρών, αθλήτριες της Εθνικής γυναικών, καθώς και επίλεκτους μικρότερων ηλικιών. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ΗΠΑ και το NCAA, διατελώντας βοηθός γυμναστή στο πανεπιστήμιο του Texas και πρώτος γυμναστής στο Πανεπιστήμιο της Georgia.

Στο παρελθόν εργάστηκε στον Πανιώνιο και στον Ολυμπιακό και ήταν αυτός που συνέβαλε στην ανάδειξη του Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στο μπάσκετ και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο Master στην Εργοφυσιολογία και την Αθλητική Διατροφή, από το Πανεπιστήμιο του Texas (The University of Texas at Austin), ενώ έχει συνεργαστεί με επιστήμονες και πρακτικούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στους τομείς της προληπτικής άσκησης και της αποκατάσταση - επανένταξης από τραυματισμούς.



Ο Κώστας Χατζηχρήστος θα βρεθεί στα Χανιά και δη  στο Chania Basketball Camp, από τη 1 έως τις 2 Ιουλίου...
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.