Ιεράπετρα | Στο ΤΝΒΑ CAMP oι έξι αθλητές της ομάδας.

Επέστρεψαν γεμάτοι κύπελλα και εμπειρίες, οι έξι αθλητές του Α.Ο.Ι.(Μούτσα, Καραλάκης, Γαϊτανάκης, Παπαδάκης, Αγγελόπουλος, Μπαντήλας) που συμμετείχαν στο ΤΝΒΑ BASKETBALL CAMP στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ.

Οι νεαροί αθλητές κέρδισαν τις πρωτιές στις κατηγορίες: 
MVP του CAMP (Oρλάντο Μούτσα)-Τρίποντα (Καραλάκης Ιωάννης)-Δίποντα (Ορλάντο Μούτσα)- Ελεύθερες Βολές (Παπαδάκης Ευάγγελος)- 3χ3 (Μούτσα-Καραλάκης-Γαϊτανάκης)-5X5 (H ομάδα των Καραλάκη-Μπαντήλα).


Κατά κοινή ομολογία των παιδιών , το προπονητικό πρόγραμμα ήταν σε υψηλό επίπεδο, ενώ τις καλύτερες εντυπώσεις τους άφησαν οι προπονητές του camp που έκαναν τα πάντα για να περάσουν τα παιδιά μια υπέροχη μπασκετική εβδομάδα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους προπονητές του camp για την προσοχή τους στους νεαρούς αθλητές μας, και ένα ιδιαίτερο μεγάλο ευχαριστώ στον Κο Βαγγέλη Ζιάγκο που φρόντισε να λυθούν όλα τα πρακτικά προβλήματα της μετακίνησης των παιδιών, καθώς και για την φιλοξενία του προέδρου του Α.Ο.Ι. Β.Πλεξουσάκη, τις δυο τελευταίες ημέρες του camp.
ierapetrabc.gr

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.