Α.Ο.Ιεράπετρα | Αλλαγές στο οργανωτικό μοντέλο ,συνεχίζει ο Β.Πλεξουσάκης ,επανήλθε ο Μ.Γαϊτανάκης.

Θετικά τα μηνύματα για τον Α.Ο. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ μετά την Γ.Σ. η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16/6/2013 . Τα κυριότερα σημεία τα οποία αποφασίσθηκαν ήταν τα εξής :
Να συνεχίσει από τον προεδρικό θώκο να προσφέρει τις υπηρεσίες του για   συνεχή χρονιά ο Βαγγέλης Πλεξουσάκης, την επάνοδο  στην τεχνική ηγεσία  του Μαρίνου  Γαϊτανάκη και ανακοινώθηκε η διεξαγωγή ενός μεγάλου τουρνουά STREETBAL (3on3)...


1.      Συνεχίζει Πρόεδρος  για  8η συνεχή χρονιά ο Βαγγέλης Πλεξουσάκης ο οποίος διαβεβαίωσε ότι και την επόμενη χρονιά θα κατέβουν όλα τα τμήματα ανδρών και γυναικών .

2.       Επανήλθε στην τεχνική ηγεσία του ανδρικού (και του εφηβικού) τμήματος μετά από ένα διάλειμμα 4 μηνών ο Μαρίνος Γαϊτανάκης , στον οποίο και ανατέθηκε η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής -νεανικής ομάδος η οποία θα κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα της  ΕΚΑΣΚ . Επίσης συνεχίζουν ως προπονητές για τα τμήματα υποδομής οι Μάνος Καπαράκης , Λευτέρης Στρατάκης , Δημήτρης Κορνιωτάκης.

3.      Αλλαγές επήλθαν και στο οργανωτικό μοντέλο με την δημιουργία μιας εκτελεστικής επιτροπής στην οποία έχουν ενεργή συμμετοχή όλοι οι προπονητές του συλλόγου. Αυτή θα αποφασίζει για όλα τα οργανωτικά και τεχνικά θέματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία όλων των τμημάτων.

4.      Ανακοινώθηκε η διεξαγωγή ενός μεγάλου τουρνουά STREETBAL (3on3) το οποίο έχει ενταχθεί στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις «ΚΥΡΒΕΙΑ 2013» του Δήμου Ιεράπετρας .Η ημερομηνία διεξαγωγής είναι 19-25 Αυγούστου και θα γίνει στον κεντρικό παραλιακό πεζόδρομο. Την ευθύνη όλης της εκδήλωσης θα έχει ο Α.Ο. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ και πρώτο μέλημα είναι η εύρεση κεντρικού χορηγού έως 17/7.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.