Γιορτή του Μπάσκετ στο Παγκρήτιο Στάδιο (Φωτορεπορταζ).

Με συμμετοχή  220 ομάδων που τις απαρτίζουν 920 άτομα - από μικρούς μπασκετμπολίστες μέχρι παλαίμαχους του αθλήματος - κατάκλυσαν, σήμερα, το Παγκρήτιο Στάδιο, συμμετέχοντας σε μια μεγάλη γιορτή για το μπάσκετ: το τουρνουά "3 on 3" που πραγματοποιείται, αυτό το Σαββατοκύριακο, στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο Ηράκλειο . 
Φωτορεπορταζ-video.
Η ανακοίνωση του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ):
"Για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) διοργανώνει σε συνεργασία με τον ΠΣΑΚ την ΕΟΚ και υπό την αιγίδα   της ΓΓΑ τουρνουά 3on3 μπάσκετ στο δρόμο.

Το φετινό μας τουρνουά μεταφέρεται από την οδό Δικαιοσύνης στον υπέροχο χώρο του Παγκρητίου Σταδίου στις 22 και 23 Ιούνιου. Οι μικροί και μεγάλοι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν και να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα με τους παίκτες πρωταγωνιστές της Α1 αλλά και γνωστούς έλληνες αθλητές που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Οι εγκαταστάσεις του σταδίου προσφέρουν ασφάλεια και άνεση σε αθλητές και θεατές και η συμμετοχές έχουν ήδη ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.  Το σύνθημα της εκδήλωσης μας ΤΑΠΑ ΣΤΗ ΒΙΑ παραμένει δυστυχώς επίκαιρο. Η βία στους αγωνιστικούς χώρους αποτελεί μάστιγα στην γενικότερη προσπάθεια ανάπτυξης του αθλητισμού και ειδικότερα του μπάσκετ.

Ως Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός θα εντείνουμε τις προσπάθειες ανάπτυξης του μαζικού αθλητισμού σε όλες τις ηλικίες. Προτεραιότητα μας αποτελεί και το άθλημα του μπάσκετ, αγαπητό σε όλους τους Έλληνες. Η καθιέρωση του τουρνουά 3on3 αλλά και οι υπόλοιπες δραστηριότητες μας σε συνεργασία με φορείς του αθλήματος θα συνεχιστούν με αποκορύφωμα την παρουσία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Ελλάδος τον προσεχή Αύγουστο στην πόλη μας για φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Επίσης η πόλη μας θα φιλοξενήσει το ίδιο διάστημα το τουρνουά φιλίας παμπαίδων με συμμετοχή έξι εθνικών ομάδων.  Το Ηράκλειο ως κοιτίδα πολιτισμού και αθλητισμού θα αναδείξει τις αξίες του αθλητισμού και θα δώσει την δική του ΤΑΠΑ ΣΤΗ ΒΙΑ.

πηγη ορισμένων εικόνων: Dopafmah Heraklion

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.