3on3 | Δεν ξανάγινε…Μπασκετουπολη το Ηράκλειο.

Το Ηράκλειο Κρήτης, απέδειξε για μία ακόμη φορά, πόσο αγαπάει το μπάσκετ. Ο αριθμός των συμμετοχών στο τουρνουά 3ON3, τα λέει όλα, αφού έγινε ρεκόρ, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τελικά τις χίλιες.
‘’Πραγματικά είμαστε πολύ χαρούμενοι διότι αυτό που ζήσαμε αυτό το Σαββατοκύριακο, δεν το έχουμε ξαναζήσει. Ο αριθμός των συμμετοχών, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. 


Ο κόσμος το ευχαριστήθηκε και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Το μπάσκετ είναι στο αίμα μας και το Ηράκλειο απέδειξε για μία ακόμη φορά, ότι είναι μπασκετόπολη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν να γίνει αυτή η εκδήλωση, την ομοσπονδία, τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης και ιδιαίτερα τον κύριο Βαρδαβά Κωνσταντίνο, τους χορηγούς μας και φυσικά τον οργανισμό λιμένος της πόλης και τον πρόεδρό του Ιωάννη Μπρα. Εμείς όμως δεν σταματάμε εδώ, αφού το άλλο Σαββατοκύριακο, έχουμε το τουρνουά 3ON3 στην Ελευσίνα, όπου περιμένουμε και εκεί αρκετό κόσμο‘’, δήλωσε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών Μανώλης Παπαμακάριος.

Κατά τη διάρκεια του 3ON3 στο Ηράκλειο Κρήτης, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, τίμησε τον διεθνή διαιτητή Χρήστο Χριστοδούλου. Ο 47χρονος ρέφερι, μίλησε για το θέμα της βίας στα γήπεδα και σφύριξε στον αγώνα επίδειξης των Ελλήνων καλαθοσφαιριστών.

Οι συμμετέχοντες μοιράστηκαν αμέτρητα δώρα, όπως μπλουζάκια του τουρνουά, εμφανίσεις και μπάλες με τις υπογραφές όλων των Ελλήνων παικτών που πήραν μέρος.
psak.gr

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.