24ο Πανελλήνιο Κορασίδων | Τρίτος στην Ελλάδα ο Ηρόδοτος.

Το 2ο χάλκινο μετάλλιο στην ιστορία του, πήρε η ομάδα του κόουτς Χριστοδούλου, (μετά από  10 χρόνια με προπονήτρια την Φούλα Μαλιωτάκη και αθλήτριες τις Παρασύρη, Τζάνη, Ψαράκη, Λυδάκη κλπ), αφού στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής (6ης), για το 24ο Πανελλήνιο Κορασίδων που διεξάγεται στα Γρεβενά, κόντρα στην Ένωση Γαλατσίου, που έκρινε τις δυο θέσεις του μεταλλίου (2η η 3η), ηττήθηκε με 51-68, παίρνοντας την διαφορά στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Όπως κι αν έχει αποτελεί μια τεράστια επιτυχία για την ομάδα της Αλικαρνασσού, (που ολοκλήρωσαν μια εξαιρετική σεζόν) που χωρίς να είναι το φαβορί στο Παγκρήτιο πρωτάθλημα, κατέκτησαν τον τίτλο και στην συνέχεια στα Γρεβενά, ξεπέρασαν για μια ακόμα φορά τον εαυτό τους παίρνοντας μετάλλιο.

Αναμφισβήτητα για να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, η επιτυχημένες κινήσεις απο πέρυσι στο σχεδιασμό της διοίκησης Γιώργου Πασχαλίδη και στην συνέχεια του Βαγγέλη Μαλαμά, απέδωσαν καρπούς.

Στο παιχνίδι το ρεπορτάζ του weplayball.gr αναφέρει οτι :"Στο ντέρμπι για τη δεύτερη θέση το Γαλάτσι με κορυφαία την Κώττη που σημείωσε 25 πόντους επικράτησε του Ηροδότου με 68-51 έχοντας το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και παίρνοντας μια διαφορά στο τελευταίο δεκάλεπτο. Εξαιρετική για ένα ακόμα η Αγγελική Βιντσιλαίου με 18 πόντους αλλά και η μικρή Αργυρώ Δαμουλάκη. Για τις Κρητικές που ολοκλήρωσαν μια εξαιρετική σεζόν με άνοδο στην Α2 στις γυναίκες και χάλκινο μετάλλιο στις κορασίδες η Ρένια Καρλάφτη ήταν εντυπωσιακή από τα 6,75 ενώ θετικές για άλλο ένα παιχνίδι ήταν οι Σακουλάκη και Μαρία Δανδουλάκη".

ΗΡΟΔΟΤΟΣ  51-ΓΑΛΑΤΣΙ  68
Δεκάλεπτα: 16-16, 29-34, 40-51, 51-68 
Διαιτητές: Τζιοπάνος Ν.-Αντωνίου

ΗΡΟΔΟΤΟΣ(Χριστοδούλου): Σακουλάκη 11(1), Γαλανάκη, Σοπικού, Πασχαλίδη, Δανδουλάκη Α., Πασπαράκη 2, Σαμπροβαλάκη, Βαρελτζή Α., Νίχλου, Βαρελτζή Ν. 6, Καρλάφτη 19(5), Δανδουλάκη Μ. 13.
ΓΑΛΑΤΣΙ(Ανδριόπουλος): Καραχάλιου, Μήτρου, Δαμουλάκη Αργ. 16(2), Κώττη 25, Βιντσιλαίου Α. 18, Αργυροπούλου, Σταθέλου, Παπαθανασίου, Δήμα, Δαμουλάκη Αντ. 9, Βιντσιλαίου Σ., Βαβούλα.

Πηγή φώτο "F/B Marikoyla Tzoyli".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.