24ο Πανελλήνιο Κορασίδων | Τρίτη νίκη, σίγουρα τρίτος ο Ηρόδοτος !!!


 Τίποτα, τίποτα δεν μας σταματά. Το  τρένο που ονομάζεται Ηρόδοτος, έκανε το 3 στα 3, καθώς επικράτησε με 51-50 του Αρίωνα Πτολεμαΐδας, ύστερα από συγκλονιστικό παιχνίδι, στην αγωνιστική του 24ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων που πραγματοποιείται στα Γρεβενά και με την νίκη του αυτή εξασφάλισε μετάλλιο.

Το σύνολο του κόουτς Χριστοδούλου, αν και έχανε με 8 πόντους ( 19-27) στο ημίχρονο, εν τούτοις με συγκλονιστική προσπάθεια ανέτρεψε την διαφορά και με πρωταγωνίστρια την διεθνή κορασίδα Ρένια Καρλάφτη, αν και τραυματισμένη (αναγκάζοντας  τον προπονητή των Κρητικών να μην την χρησιμοποιήσει στο πρώτο ημίχρονο) αλλά και  της Μαρίας Δανδουλάκη που σημείωσε το καθοριστικό καλάθι της νίκης με 51-50 και παραμένει στην κορυφή με 6 βαθμούς.

Για ένα ακόμη παιχνίδι η αποκάλυψη της διοργάνωσης η Σακουλάκη ήταν η κορυφαία σκόρερ με 18 πόντους και 1 τρίποντο.Τόσους πρόλαβε και σημείωσε (με τα ίδια στατιστικά), η Καρλάφτη σε 20 λεπτά, ενώ η Δανδουλάκη είχε 11 πόντους.

Δεκάλεπτα: 5-11, 19-27, 37-37, 51-50
Διαιτητές: Καρακώστας-Κοντογιάννης

ΗΡΟΔΟΤΟΣ(Χριστοδούλου): Σακουλάκη 18(3), Σοπικού 3(1), Πασπαράκη, Σαμπροβαλάκη, Βαρελτζή Α. , Βαρελτζή Ν. 1, Καρλάφτη 18(3), Δανδουλάκη Μ. 11.

ΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ(Κυρκοπούλου): Κοτζαϊτση Π. 3, Κοτζαϊτση Ε. 4, Κρανιωτάκη 23(1), Κατσίδου, Γκέκα 13, Τσιαντούλα Σ., Μάντζου Χιον., Γρηγοριάδου 5, Περπέρογλου Ανασ. 

Αύριο ο Ηρόδοτος αντιμετωπίζει τον Ίκαρο Καλλιθέας και την Κυριακή το Γαλάτσι, ομάδες που είναι τα φαβορί για τον τίτλο.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.