ΟΦΗ | Στα...χακί ο Τάσος Τραϊανός.

Μετά την λήξη του πρωταθλήματος της Α2 ο Τάσος Τραϊανός, έβγαλε  την στολή του ΟΦΗ,  για να φορέσει όχι κάποιας άλλης ομάδας αλλά της...μαμάς πατρίδας, δηλαδή τα χακί.
Ο δυναμικός γκαρντ / φόργουορντ κατατάχθηκε πριν από μερικές μέρες στη μονάδα των Γρεβενών για το δεύτερο μέρος της θητείας του και απολύεται τέλη Αυγούστου.



To basketworld.gr που έγραψε την είδηση αναφέρει ότι o Τάσος Τραϊανός αποτέλεσε φέτος έναν από τους πιστούς στρατιώτες του Φώτη Τακιανού σημειώνοντας 175 πόντους σε 22 παιχνίδια έχοντας 15 στα 49 τρίποντα, 98 ριμπάουντ και 22 κλεψίματα και στο τέλος πανηγύρισε μαζί με τον έμπειρο τεχνικό την παραμονή του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Α2.

Στις 12 Οκτωβρίου η Α2.
Με ανακοίνωση της η ΕΟΚ, γνωστοποίησε ότι το πρώτο τζαμπολ στην Α2, για την σεζόν 2013-2014 θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου, κάτι που δείχνει στις ομάδες και ειδικά στον ΟΦΗ, ότι υπάρχει αρκετός χρόνος για να γίνουν σωστές κινήσεις στον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Επίσης, το Κύπελλο Ελλάδος θα ξεκινήσει ένα μήνα πριν στις 14 Σεπτεμβρίου.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.