Ρέθυμνο Aegean | Ταξιδεύει στο ΣΕΦ με αισιοδοξία, γράφοντας ιστορία.

Πανέτοιμοι για τη συμμετοχή τους στα ημιτελικά της Basket League ΟΠΑΠ, για πρώτη φορά στην ιστορία τους, είναι στο Ρέθυμνο
Οι παίκτες της ρεθυμιώτικης ομάδας θα κάνουν ποδαρικό απέναντι στον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ (29/05, 20.00), με το Θανάση Γιαπλέ να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα. Η αποστολή βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, καθώς και το δεύτερο παιχνίδι (31/05, 18.15) έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο φαληρικό στάδιο. 

Το Ρέθυμνο θα δώσει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του, στο «Μελίνα Μερκούρη», την επόμενη Δευτέρα (03/06, 16.30).

 Οι Ρεθεμνιώτες μπορούν να θεωρηθούν ήδη ως οι μεγάλοι κερδισμένοι της φετινής σαιζόν, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία τους κατάφεραν να φτάσουν σε αυτή τη φάση των πλεί-οφ και πλέον αποτελούν, χωρίς καμία αμφισβήτηση, μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. 

 Ο Θανάσης Γιαπλές σε δηλώσεις του αναφέρθηκε για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και δήλωσε αρκετά αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα καταφέρει να ανταποκριθεί. Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας προπονητής δήλωσε: 

"Ο μεγάλος στόχος για την ομάδα του Ρεθύμνου, για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά εκπληρώθηκε. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή παρουσία και στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Παίζουμε με την κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και παράλληλα να παίξουμε με το δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Αυτά που μπορείς να πεις για τον Ολυμπιακό όσο αναφορά την άμυνα και την επίθεση είναι πάρα πολλά. Έχει μια πλειάδα ικανών παικτών και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς εύκολα σε κάποιο παίκτη. Χρειαζόμαστε ομαδική αντίδραση και σίγουρα δυο στοιχεία που πρέπει να προσέξουμε είναι το αμυντικό ριμπάουντ και το αμυντικό μας transition".

Πηγή:"rethymnosportfm.gr". 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.