Ανδρών ΕΚΑΣΚ | Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό!!!


Η Αλικαρνασσός φορά τα καλά της και γιορτάζει!!!!Ο  Ηρόδοτος του πολυνίκη Μανόλη Δημητριάδη, είναι για φορά τα τελευταία τρία χρόνια πρωταθλητής των Ανδρών της ΕΚΑΣΚ και επιστρέφει στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής.
Αν και όπως λένε οι Αμερικάνοι η αξία του ηττημένου δίνει την δόξα στον νικητή, τότε ο Ηρόδοτος έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει τον τίτλο, αφού ο Χάνδακας διεκδίκησε τον τίτλο στην τελική φάση σαν ίσος προς ίσο.
Το σύνολο του Μανόλη Δημητριάδη επικράτησε  δύσκολα στο τέλος με 62-61 του Χάνδακα του κόουτς Κανάκη, στον τέταρτο τελικό της ΕΚΑΣΚ και με 3-1 νίκες αναδείχθηκε πρωταθλητής Κρήτης.
Συγχαρητήρια από τον Χάνδακα και τον σύλλογο φίλων Ηροδότου, "Bronx". 
Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι  ο Ηρόδοτος είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ βρέθηκε να προηγείται ακόμα και με 15 πόντους. 

Όταν όμως έφθασαν τη διαφορά στη μέγιστη τιμή της (55-40) στο 25’, «κατέβασαν» απότομα ταχύτητα. Για 5 λεπτά δεν έβαλαν πόντο, γεγονός που εκμεταλλεύθηκαν οι παίκτες του Μιχάλη Κανάκη, πλησιάζοντας απειλητικά στο σκορ (60-56) στο 35’, με πρωταγωνιστές τους Βεργετάκη και Γιάννη Βισκαδουράκη.

Με το  σκορ να είναι 61-62 και να απομένουν 3'' ο Χωματάς αστόχησε και στις δύο βολές, αλλά χάθηκε πολύτιμος χρόνος στη διεκδίκηση του ριμπάουντ με αποτέλεσμα το σουτ απελπισίας του Γιάννη Βισκαδουράκη να μη βρει στόχο στην εκπνοή και τον Ηρόδοτο να πανηγυρίσει την επάνοδό του στη Γ' Εθνική!

Ο Χάνδακας με ανακοίνωση του εκφράζει τα συγχαρητήρια του στον Ηρόδοτος για την κατάκτηση του τίτλου.

 ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Το διοικητικό συμβούλιο ο προπονητής και οι αθλητές του Γ.Σ. Χάνδακα συγχαίρουν την ομάδα Α.Ο.Ν.Α. Ηρόδοτος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.Κ.

               Ο Πρόεδρος                                                                          Ο Γεν. Γραμματέας
       Αυγουστάκης  Θεμιστοκλής                                             Πανταλός  Κωνσταντίνος

Το παρών έδωσε αρκετός κόσμος από την Αλικαρνασσό  ανάμεσά τους και μέλη του Σ.Φ. Ηροδότου "Bronx", στηρίζοντας την ομάδα μπάσκετ.

H σχετική ανακοίνωση: «Πολλά μπράβο στην ομάδα μπάσκετ του Ηροδότου, που πήρε το πρωτάθλημα Κρήτης. Ο Ηρόδοτος έδειξε και πάλι τη δυναμική του γράφοντας ιστορία και στο μπάσκετ. Η Αλικαρνασός  είναι υπερήφανη για τον Ηρόδοτο και έτσι θα συνεχίσουμε, όλοι μαζί, στο δρόμο των επιτυχιών».

ΧΑΝΔΑΚΑΣ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ 61-62
Διαιτητές: Βαλούρδος, Γιαννακουδάκης.
Τα δεκάλεπτα: 17-19, 35-46 (ημίχ.), 45-54, 61-62.

ΧΑΝΔΑΚΑΣ (Μ. Κανάκης): Βισκαδουράκης Γ. 5 (1), Βαλαμούτσουνος 7, Αλεβιζάκης 3, Τσαγκαράκης 2, Σηφάκης 7 (1), Βισκαδουράκης Ι. 17 (2), Βεργετάκης 11, Ρεντούμης, Καπετανάκης.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μ. Δημητριάδης): Χαρατσής, Παπαδάκης 2, Μαϊστρέλης 12 (4), Νίχλος, Σταθάκης, Παπασταματάκης 8 (1), Φασουλάκης, Μητρόπαπας, Μυλωνάκης 5, Χωματάς 13 (1), Μαυρόπουλος 17 (2).

Το video της απονομής στον Ηρόδοτο.


Πηγή κειμένου:".neakriti.gr".
Πηγή φώτο, βίντεο :"Α.Ο.Ν.Α. Ηρόδοτος BASKETBALL"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.