Ρέθυμνο Aegean | Περάστε κόσμε !!!


Ελεύθερη θα είναι η είσοδος για τους φίλους του ρεθυμνιώτικου μπάσκετ για τον αγώνα ανάμεσα στο Ρέθυμνο Aegean και το Περιστέρι στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής, καθώς δεν θα υπάρχει εισιτήριο εισόδου.
Η κίνηση αυτή γίνεται από την διοίκηση της ΚΑΕ η οποία ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τον κόσμο που όλο αυτό το μεγάλο διάστημα βρίσκεται στο πλευρό της ρεθυμνιώτικης ομάδας.
Μάλιστα το επίσημο site του Ρεθύμνου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση όπου αναφέρει σχετικά:  
»H KAE Ρέθυμνο Aegean θέλοντας να ευχαριστήσει τον υπέροχο φίλαθλο κόσμο που όλη την χρονιά στάθηκε δίπλα μας και ήταν πάντα ο 6ος παίκτης για την ομάδα μας, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην καταπληκτική πορεία των 2 τελευταίων χρόνων, αποφάσισε να «ανοίξει τις πόρτες» του "Μελίνα Μερκούρη» στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου απέναντι στο Περιστέρι και να γιορτάσουμε όλοι μαζί.

Σας περιμένουμε όλους να χειροκροτήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα την Μεγάλη Τρίτη στις 4 το απόγευμα. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν κανονικά τις θέσεις τους».

Ευχαριστημένο το τεχνικό τιμ από τον Προύιτ

Ένα γεγονός που κάνει πιο αισιόδοξο το τεχνικό τιμ και που είναι πολύ κοντά στο να ανάψει «πράσινο φως» στη διοίκηση για παραμονή παίκτη, είναι ο Προύιτ. Ο Αμερικανός πέρα από τους 5 πόντους, πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής, είχε καλές προσπάθειες στην οργάνωση του παιγνιδιού και στην άμυνα δίνοντας ενέργεια στο υπόλοιπο σύνολο. 
Απομένουν τέσσερα ματς (αν συνυπολογίσουμε κι αυτά των πλει οφ) μέχρι να κλείσει η αγωνιστική σεζόν για φέτος στο Ρέθυμνο Aegean κι ο 27χρονος Αμερικανός θα έχει τις ευκαιρίες που ο ίδιος θέλει. Ο Γκέιμπ Προυιτ δείχνει διάθεση και χαίρεται γι’ αυτό που κάνει.

Πηγή:"rethnea.gr-rethymnosportfm.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.