Ο Γιώργος Επιτροπάκης, σφυρίζει στην Α1.


Ντεμπούτο του Γιώργου Επιτροπάκη στην Α1 κατηγορία θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του ΣΥΔΚΑΚ, ο οποίος  εδώ και ένα χρόνο είναι διαιτητής Α1, αλλά το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Κολοσσός, θα αποτελέσει το πρώτο στην καριέρα του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ της Ελλάδας.

Οι κ. Χριστοδούλου, Καρακατσούνης και Δεσλής θα είναι οι διαιτητές της εντός έδρας αναμέτρησης του Ρεθύμνου Aegean με το Περιστέρι τη Μ. Τρίτη στις 4μ.μ. στο κλειστό "Μ. Μερκούρη" για την 25η αγωνιστική της Α1 Εθνική κατηγορίας του μπάσκετ.




Η ΚΕΔ/ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές της 25ης αγωνιστικής, η οποία θα ξεκινήσει με το παιχνίδι Απόλλων Π.-ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή 28/4 και όχι τη Μ. Δευτέρα, όπως είχε αρχικά οριστεί.

Αξίζει να σημειωθεί δε ότι ντεμπούτο στην Α1 θα κάνει ο Ηρακλειώτης διαιτητής Γιώργος Επιτροπάκης, ο οποίος ανήκει εδώ και ένα χρόνο στην Α1, αλλά το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Κολοσσός θα αποτελέσει το πρώτο στην καριέρα του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ της Ελλάδας.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 25ης αγωνιστικής:

Κυριακή 28 Απριλίου

Περιβόλα 17:00 Απόλλων Π.-ΠΑΟΚ: Φούφης, Ανδρικόπουλος, Ξενικάκης.

Μ. Τρίτη 30 Απριλίου

Αλεξάνδρειο 16:00 Άρης-Καβάλα: Παπαπέτρου, Σταματόπουλος, Παφίλης.

ΚΓ «Μ. Μερκούρη» 16:00 Ρέθυμνο-Περιστέρι: Χριστοδούλου, Καρακατσούνης, Δεσλής.

Ιλισίων 16:00 Ηλυσιακός-ΚΑΟΔ: Αναστόπουλος, Τανατζής, Πουρσανίδης Κ.

2ο ΚΓ Ελευσίνας 16:00 Πανελευσινιακός-Ίκαρος Κ.: Γκόντας, Ψαριανός, Παναγιώτου.

ΟΑΚΑ (κ.θ.) 18:00 Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρ.: Διαμαντής, Νικολούλης, Επιτροπάκης.

Νέας Σμύρνης (κ.θ.) 18:00 Πανιώνιος-Ολυμπιακός: Πηλοΐδης, Κορομηλάς, Βαρδάλος.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.