Ηράκλειο | Στη τελική ευθεία για τις μεγάλες μάχες.


Η ήττα από την Αγ. Παρασκευή  σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα έφερε το Ηράκλειο στο ...σημείο "μηδέν" , με την ομάδα της πόλης μας να ψάχνει την νίκη σε όλα τα παιχνίδια.
"Είμαστε εμείς φιλάνθρωποι προς τις αντίπαλες ομάδες" δηλώνει ο Β.Ράλλης.Με σοβαρότητα στην Κρήτη η Κηφισιά.





Ο Ηρακλειώτικος σύλλογος θέλει με όπλο την έδρα του θέλει να πάρει μία μεγάλη νίκη που εκτός από τους δύο βαθμούς θα τονώσει και το ηθικό.
Η προετοιμασία για το ματς με την πρωτοπόρο Κηφισιά συνεχίζεται με μοναδικό πρόβλημα τον Γιάννη Στεφανάκη. 
Ο έμπειρος γκαρντ που αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα, θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να δώσει το παρόν, με την συμμετοχή του να κριθεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.
Η ομάδα του Βασίλη Ράλλη έχει μπροστά της δυο πολύ κρίσιμα παιχνίδια με Κηφισιά στο Λίντο και ΟΦΗ στο ΒΑΚ, στα οποία πρέπει οπωσδήποτε να κάνει τουλάχιστον μια νίκη για να συνεχίζει να ελπίζει. 
Παράλληλα όμως  η τεχνική ηγεσία, προβληματίζεται από τη συνεχιζόμενη αστοχία των παικτών στις βολές.Κι όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Βασίλης Ράλλης:

«Δεν ξέρω τι να κάνω πια. Είναι το τέταρτο παιχνίδι που χάνουμε από τη γραμμή της φιλανθρωπίας που λένε οι Αμερικάνοι, που μόνο τέτοια δεν είναι για μας ή μάλλον είμαστε εμείς φιλάνθρωποι προς τις αντίπαλες ομάδες. 
Δεν ξέρω αν φταίει το άγχος ή η ανικανότητα αλλά αυτό το πράγμα πλέον δεν δικαιολογείται, να έχουμε 45% στις βολές! 
Έχουμε έξι ματς θα τα παλέψουμε, αλλά πιστεύω ότι στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ κατά 80% κρίνεται η κατηγορία», τόνισε ο κ. Ράλλης.

Με σοβαρότητα στην Κρήτη (infobasket.gr)

Με την πλέον σοβαρότητα, η Νέα Κηφισιά κατεβαίνει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει το Σάββατο (23/3) το Ηράκλειο. Η ομάδα των βορείων προαστίων έχει συγκροτήσει τις δυνάμεις της, μετά την ήττα στην Αμαλιάδα, και πλέον πηγαίνει στο νησί με μοναδικό σκοπό την επιστροφή στις νίκες.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται χωρίς προβλήματα με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το πρωί με την Κηφισιά να πραγματοποιεί την τελευταία προπόνηση, ενώ το απόγευμα θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Κρήτη.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.