Υποδομές-Εφήβων | Ασταμάτητος ο Εργοτέλης.


Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής, ο Eργοτέλης πέτυχε την νίκη κόντρα στον Ηρόδοτο στο Λίντο, με 79-55.Το σχόλιο της επίσημης ιστοσελίδας του Εργοτέλη αναφέρει..
Με την προσθήκη των δυο βασικών παικτών Κρουσταλλάκη και Κοκολάκη,που λόγω τραυματισμού απείχαν από τους αγώνες επί δύο μήνες,ο Εργοτέλης δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του Ηροδότου σήμερα στο Λίντο.



Το πρώτο και το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικά για τη διαμόρφωση του τελικού σκορ,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απειλήθηκε σοβαρά η ομάδα του Γ.Μακράκη σε κάποιο χρονικό σημείο του αγώνα.

Το θετικό από το σημερινό παιχνίδι είναι πως και ο Κρουσταλλάκης και ο Κοκολάκης βρίσκουν τα πατήματά τους στο γήπεδο και ευελπιστώντας να είναι έτοιμος και ο τρίτος τραυματίας Σκάνδαλος Γιώργος η ομάδα θα παραταχθεί πλήρης στο επόμενο ματς,τη Δευτέρα 1/4,απέναντι στο Ηράκλειο.Ένα ματς που θα κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό ποιος θα αναδειχθεί πρωταθλητής Κρήτης στους εφήβους.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΓΣ-ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ  79-55
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ  ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΑΚΗΣ,ΚΑΤΣΑΜΠΡΑΚΑΚΗΣ
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ  21-7,17-15,15-19,26-14

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ(ΜΑΚΡΑΚΗΣ)   ΔΙΑΛΛΥΝΑΣ,ΚΑΝΔΥΛΑΚΗΣ 1,ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ,ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ 15(3),ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ 2,ΣΚΑΝΔΑΛΟΣ 22(2),ΘΕΟΔΩΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ 1,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 6,ΜΥΛΩΝΑΣ 12(2),ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ 6,ΧΙΩΤΑΚΗΣ 3,ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΑΚΗΣ 11.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ(ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ)  ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ,ΚΥΠΡΙΤΙΔΗΣ 15(1),ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ,ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ 6,ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΣΟΣ,ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΚΗΣ ΜΑΡ. 10,ΓΚΙΑΟΥΡΑΚΗΣ,ΜΕΝΕΞΗΣ 3,ΜΑΛΛΙΩΤΑΚΗΣ,ΜΗΤΡΟΠΑΠΑΣ 12,ΥΠΤΣΟΓΛΟΥ 4,ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΚΗΣ ΜΙΧ. 5

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.