Ηράκλειο | Β.Ράλλης: "Παρόν μόνο ο ΟΦΗ στο μεταξύ μας παιχνίδι".


Ιδιαίτερα προβληματισμένος έμεινε από την προσπάθεια των παικτών του στο ντέρμπι με τον ΟΦΗ ο Βασίλης Ράλλης γνωρίζοντας την ήττα με  55-70
Ο προπονητής της ομάδας του Ηράκλειο, τόνισε ότι μόνο μια ομάδα έδωσε το παρόν στο γήπεδο και αυτή ήταν ο ΟΦΗ, ενώ ζήτησε από τους παίκτες του μυαλό, αλλά όπως δήλωσε σε καμία φάση δεν το είχαν. 
Μάλιστα επισημαίνει όταν ο Πέλκιτς, κάνει μόνο τρία σουτ νομίζω ότι είναι φως φανάρι ότι δεν υπήρχε καν παιχνίδι".
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε....
"Στο παιχνίδι υπήρχε μόνο μία ομάδα, ο ΟΦΗ. Λένε ότι σε αυτά τα παιχνίδια παίζει ρόλο το πάθος και η καρδιά, εγώ ζήτησα από τους παίκτες μου μυαλό, αλλά νομίζω ότι σε καμία φάση δεν το είχαν. 

Ο αντίπαλός μας ήταν καλύτερος σε όλο το παιχνίδι και δεν απειλήθηκε ποτέ γιατί εμείς δεν μπήκαμε στο ματς. Εάν εξαιρέσουμε τον Γιοβάνοβιτς τα υπόλοιπα επιθετικά μας όπλα έμειναν στην προπόνηση της Παρασκευής.

 Όταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης μας κάνει μόνο τρία σουτ νομίζω ότι είναι φως φανάρι ότι δεν υπήρχε καν παιχνίδι", επισήμανε ο Βασίλης Ράλλης, ενώ αναφερόμενος στη συνέχεια είπε:

"Έχουμε δύσκολο μήνα μπροστά μας και πρέπει να αντεπεξέλθουμε ψυχολογικά και να παλέψουμε όσο μπορούμε. Αυτό που θέλω είναι να προσπαθήσουμε, αλλά δεν το δείχνουμε. Εκτός έδρας έχουμε να παίξουμε καλά από το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τον Ερμή Λαγκαδά. 

Δεν ξέρω εάν είναι αυτό το μπασκετικό IQ που έχουμε στην ομάδα, αλλά ζητάω πράγματα που δε γίνονται. Δεν παλέψαμε, δεν είχαμε καρδιά και κυρίως δεν είχαμε μυαλό", κατέληξε.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.