ΟΦΗ-Α.Πετράκης | «Στην έδρα μας το «κλειδί» για την παραμονή»


Ο 25χρονος πλέι μέικερ του ΟΦΗ μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το μεγάλο παιχνίδι με το Ηράκλειο και δεν έκρυψε την πίστη του ότι η ομάδα θα καταφέρει να παραμείνει στην Α2.
“Γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες γιατί πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι και θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γίνεται. 
Δεν το βλέπουμε σαν τελικό παραμονής αλλά σαν ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι που θέλουμε να το πάρουμε γιατί παίζεται η παραμονή.
Θέλουμε να το πάρουμε γιατί και με βάση το πρόγραμμα που ακολουθεί, θα έχουμε το πάνω χέρι για την παραμονή” είπε αρχικά ο Αλέξης Πετράκης.



Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Πετράκης στον Athletic Radio 104,2 και στην εκπομπή “Αθλητικό Μεσημέρι” με τον Μανώλη Θέμελη:

Για το παιχνίδι του πρώτου γύρου: “Δεν ξέρω αν θα πάει τόσο ψηλά το σκορ όμως πιστεύω ότι θα είναι ένα παιχνίδι που θα έχει ωραία ατμόσφαιρα και αξίζει να έρθει ο κόσμος και να το παρακολουθήσει. Θέλουμε να πάρουμε και την διαφορά των 3 πόντων για να υπερτερούμε στην ισοβαθμία”.

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ: “Κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια γιατί όλη αυτή γίνεται κάτω από αντίξοες συνθήκες. Είναι κρίμα και για το Ηράκλειο όμως έτσι όπως τα έφερε η τύχη, φαίνεται πως μια από τις δύο ομάδες θα παραμείνει”.

Για τις εκτός έδρας επιδόσεις: “Καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι, έχουμε το προβάδισμα όμως δυστυχώς, κάτι η κούραση – κάτι το ελλιπές ρόστερ δεν μας επιτρέπουν να παίρνουμε τα παιχνίδια στα οποία προηγούμαστε στην μεγαλύτερη διάρκεια του. Είμαστε ένα μικρό ρόστερ 7-8 παικτών που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την κόπωση από τα ταξίδια”.

Για την παρουσία του Μάριου Ματαλόν: “Παρ’ ότι ο Μάριος έρχεται μόνο σε μια προπόνηση είναι σαν να παίζει στην ομάδα πολλά χρόνια. Δεν ήταν κάτι καινούργιο για εμάς γιατί όλα τα παιδιά καταβάλλουμε μια μεγάλη προσπάθεια και είμαστε ενωμένοι”.

Για το που θα κριθεί η παραμονή: “Αν καταφέρουμε να κάνουμε το 3Χ3 στην έδρα μας και πάρουμε την διαφορά στο Ηράκλειο τότε πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο της παραμονής”.

Για την παρουσία του κόσμου του ΟΦΗ: “Γενικά, δεν είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία του κόσμου. Όμως, δεν κάνουμε την καλύτερη πορεία και κακά τα ψέματα αυτός είναι ένας λόγος που δεν φέρνει στο γήπεδο περισσότερο κόσμο”.

Για τις δύο ομάδες της πόλης στο πρωτάθλημα της Α2: “Είναι πολύ σημαντικό για την πόλη του Ηρακλείου να μείνουν στην κατηγορία και οι 2 ομάδες. Δυστυχώς, κατά την διάρκεια της περιόδου κάναμε λάθη που τα πληρώνουμε τώρα”.
   


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.