Α2 | Το Σάββατο στις 16.00 η "Μάχη της Κρήτης".


Μια ώρα νωρίτερα από ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί αλλά την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί τελικά το κρητικό ντέρμπι παραμονής στην Α2 κατηγορία μπάσκετ των ανδρών ανάμεσα στον ΟΦΗ και το «Ηράκλειο».
Όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (28/3) το πρωί μετά από ανακοίνωση της ΕΟΚ το παιχνίδι μετά από συμφωνία των δύο ομάδων θα γίνει τελικά το Σάββατο 30 Μαρτίου στο Κλειστό του ΒΑΚ αλλά θα ξεκινήσει στις 16.00 και όχι στις 17.00.
H Superleague ανακοίνωσε: ΟΦΗ-ΠΑΣ το Σάββατο στις 16.30

Ο ΟΦΗ με επιστολή του τόσο προς την ΕΟΚ όσο και προς την Επιτροπή μπάσκετ του «Ηράκλειο» ζητούσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα και την μετάθεση του την Κυριακή 31 Μαρτίου καθώς συμπίπτει με την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα γίνει την ίδια ώρα (5.15 μ.μ ) το Σάββατο 30 Μαρτίου στο «Γεντί Κουλέ».

Το αίτημα αυτό δεν έγινε δεκτό από την Επιτροπή μπάσκετ του «Ηράκλειο» που απάντησε ότι δεν μπορεί να παίξει την Κυριακή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του προπονητή και των παραγόντων της ομάδας και αντιπρότεινε το ματς να γίνει στις 4 αντί στις 5 το απόγευμα για να μπορέσουν να πάνε φίλαθλοι του ΟΦΗ σε αυτό.

Η πρόταση της Επιτροπής μπάσκετ του «Ηράκλειο» φαίνεται ότι ήταν και αυτή που υπερίσχυσε και το παιχνίδι θα γίνει τελικά στις 4μ.μ το Σάββατο 30 Μαρτίου.

H ανακοίνωση της ΕΟΚ για το ματς του ΟΦΗ με το «Ηράκλειο»:

«Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΟΦ Ηρακλείου – Ηράκλειο ΟΑΑ για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της 30/3/2013 αντί της προκαθορισμένης 17.00 θα διεξαχθεί στις 16.00....»

H ανακοίνωση της Επιτροπής μπάσκετ του «Ηράκλειο» :

«Η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης της Ανδρικής ομάδας του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α.  αφού μελέτησε με ιδιαίτερη προσοχή το με αριθμό πρωτ. 4192/26-3-2013 έγγραφο του σωματείου σας,  σας εύχεταιολόψυχα πανηγυρική νίκη το Σάββατο στην ομάδα ποδοσφαίρου  της πόλης μας.

Επαγγελματικοί λόγοι προπονητή και παραγόντων της ομάδας μας δεν μας επιτρέπουν να αγωνιστούμε στην προτεινόμενη ημερομηνία.

Θέλοντας όμως να εξυπηρετήσουμε τα μέλη του Δ.Σ. σας και το φίλαθλο κοινό της πόλης μας, προτείνουμε ο αγώνας να διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 και ώρα στις 16:00, με την ελπίδα το γήπεδο να γεμίσει από φίλους του αθλήματος.

Η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης της Ανδρικής Ομάδας»


(omilitis.gr)H Superleague ανακοίνωσε: ΟΦΗ-ΠΑΣ το Σάββατο στις 16.30.

“Στην έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Superleague αποφασίστηκε οριστικά ο αγώνας ΟΦΗ-ΠΑΣ για την 27η αγωνιστική της Superleague να γίνει το Σάββατο (30/3) στο Γεντί Κουλέ, αλλά να ξεκινήσει 45 λεπτά νωρίτερα, δηλαδή στις 4.30μ.μ., αντί στις 5.15μ.μ., όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Superleague:

Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια της χορήγησης άδειας λειτουργίας της Αθλητικής Εγκατάστασης-Γήπεδο Ποδοσφαίρου “Θ. Βαρδινογιάννης” με αρ. πρωτ. 64/28.03.2013 από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, ο αγώνας ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 27ης Αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ, θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 στις 16:30 (αντί για τις 17:15).

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.