Υποδομές-Έφηβοι | Διπλό του Εργοτέλη στην Ιεράπετρα.


Το σχόλιο της ιστοσελίδας του Εργοτέλη, για τον αγώνα στην Ιεράπετρα κόντρα στην τοπική ομάδα,   έχει ως εξής:
Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε η εφηβική ομάδα του Εργοτέλη το πρώτο δεκάλεπτο απέναντι στην Ιεράπετρα,με τον φωτεινό πίνακα να γράφει 9-22.Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως το σκηνικό άλλαξε, αφού οι Ιεραπετρίτες με 14 πόντους,από τους 20 που σημείωσαν συνολικά,με εύστοχες βολές από τα 11 φάουλ που κέρδισαν έναντι 5 των "κιτρινόμαυρων" κατάφεραν να μειώσουν με τη λήξη του ημιχρόνου σε τρεις πόντους.


Φορτωμένοι οι παίκτες του Γ.Μακράκη με φάουλ(3 ο Χρήστος Σκάνδαλος και ο Μυλωνάς,4 ο Χιωτάκης) δεν πίεζαν στην άμυνα,αφήνοντας διαδρόμους στον αντίπαλο να σκοράρει με σχετική άνεση.



Ως αποτέλεσμα το τρίτο δεκάλεπτο έληξε ισόπαλο 40-40.

Όμως ο Εργοτέλης μαθημένος να μην παρατάει κανένα ματς με αντεπίθεση διαρκείας κέρδισε ένα ακόμα παιχνίδι και μάλιστα με διαφορά 14 πόντων.


Η νίκη αυτή τον διατηρεί πρώτο στη βαθμολογία με το τέλος του πρώτου γύρου της τελικής φάσης.

ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΓΣ  51-65
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ Δ, ΧΑΡΙΤΟΣ

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ 9-22,20-10,15-12,7-21.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ(ΠΛΕΞΟΥΣΑΚΗΣ) ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ 5(1),ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 8,ΦΡΟΝΙΜΑΚΗΣ,ΚΑΡΑΛΑΚΗΣ 8,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ 3,ΜΟΥΤΣΑ 19(1),ΓΑΙΤΑΝΑΚΗΣ,ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ 4,VAN DE BILT 4,ΣΦΥΡΑΚΗΣ,ΣΕΙΡΑΓΑΚΗΣ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ(ΜΑΚΡΑΚΗΣ) ΣΚΑΝΔΑΛΟΣ Γ. 2,ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗΣ,ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ,ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ,ΟΜΗΡΟΛΗΣ 6,ΣΚΑΝΔΑΛΟΣ Χ. 28(4),ΘΕΟΔΩΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 3(1),ΜΥΛΩΝΑΣ 14(1),ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ 10(1),ΧΙΩΤΑΚΗΣ 2,ΔΙΑΛΛΥΝΑΣ.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.