ΟΦΗ | Συλλυπητήριο για τον Κ. Τσαπάρα.


Τα θερμά του συλλυπητήρια για τον χαμό του Βετεράνου προπονητή Κώστα Τσαπάρα ο οποίος κάθισε και στον πάγκο της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ στα τέλη της δεκαετίας του '80 και στις αρχές του '90 εκφράζει με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ. Σε αυτήν αναφέρεται ότι :

 «το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΤΣΑΠΑΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ο οποίος διετέλεσε για τρία χρόνια προπονητής του τμήματος μπάσκετ του σωματείου μας, τις περιόδους ‘89-’90 / ’90-‘91 και ‘91-’92». 

Ο πρώην συνεργάτης του Γιάννη Ιωαννίδη στο τεχνικό τιμ του Άρη, Κώστας Τσαπάρας «έφυγε» από τη ζωή, καθώς έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και το ελληνικό μπάσκετ θρηνεί τον χαμό του.

Ο Κώστας Τσαπάρας συνέδεσε το όνομα του με την ανάπτυξη των Ακαδημιών του Ηλυσιακού. Από τα χέρια του «βγήκαν» αμέτρητοι παίκτες που έπαιξαν στις μεγάλες κατηγορίες (Φώτσης, Ταμπάκης, Βερτζάγιας, Ποδαράς, Καλφόπουλος, Οικονόμου, Φραγκούλης, Κατσούνης). Εκτός από την ανδρική ομάδα του Άρη είχε δουλέψει σε ομάδες διαφόρων κατηγορίων, όπως το Περιστέρι και ο ΟΦΗ ανάμεσα σε άλλες.
"ofibc.gr".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.