Ηράκλειο | Με αμφίβολο φάουλ, δεν πήρε το πρώτο του διπλό.


Προσπάθησε στην Λευκάδα το «Ηράκλειο» να πάρει την πρώτη του νίκη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα της Α2 τοπική Δόξα για την 13η αγωνιστική αλλά η ομάδα του Β. Ράλλη για μια ακόμα φορά ανταγωνιστικό, δεν τα κατάφερε...για ένα δίποντο αφού ηττήθηκε με 48-47. 



Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό ποιοτικά και σε αυτό συνετέλεσε η τραγική απόδοση που είχαν οι δύο ομάδες στις επιθετικές τους προσπάθειες ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με 30-20 υπέρ των γηπεδούχων , που στο τρίτο δεκάλεπτο πέτυχαν μόλις εννέα πόντους δίνοντας το δικαίωμα στο «Ηράκλειο» με τους 13 που σημείωσε αντίστοιχα να κάνει την μεγάλη ανατροπή.

Το ματς έγινε ντέρμπι στο τέταρτο δεκάλεπτο με την εξέλιξη του σκορ να πηγαίνει πόντο πόντο. Ο Γκοντόπουλος ισοφάρισε για το «Ηράκλειο» 14 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος σε 47-47 στη συνέχεια έγινε φάουλ πάνω στο Μανούσο (το οποίο κρίνεται αμφίβολο , που με μια στις δύο βολές διαμόρφωσε το τελικό 48-47, καθώς ο Στεφανάκης στην τελευταία προσπάθεια του αγώνα δεν κατάφερε να σουτάρει και έτσι η Δόξα Λευκάδας πήρε την υπερπολύτιμη νίκη.

Η ομάδα του Ηρακλείου πάντως, διαμαρτύρεται για λάθη της διαιτησίας τα τελευταία λεπτά.

Το μόνο θετικό για την ομάδα του Β. Ράλλη είναι ότι κράτησε την υπέρ του διαφορά των 7 πόντων από το πρώτο ματς που έγινε στο Κλειστό του Λίντο και σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Δόξα Λευκάδας βγαίνει κερδισμένη.

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ 48-47
Τα δεκάλεπτα: 14-10, 30-20, 39-33, 48-47.

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Παπαδόπουλος): Ματενίδης 2, Πανάρας 5 (1), Ναούμης, Μουρατίδης, Βαγενάς 9 (1), Μανούσος 4, Ακτύπης 3, Μάρτζος, Κουκουνιάς 10, Μάτιτς 15 (1).
ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Ράλλης): Αρναουτάκης Μ., Κωτούλας, Στεφανάκης 2, Πέλκιτς 17 (1), Σακελλαράκης 6, Αρναουτάκης Γ., Αγαπιάδης 4, Ντιαλό 8, Γκοντόπουλος 8 (1).
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.