Α2 | Κρίσιμα παιχνίδια για Ηράκλειο, ΟΦΗ


Κρίσιμα παιχνίδια για την παραμονή τους στην κατηγορία δίνουν το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου   το «Ηράκλειο»  και ο ΟΦΗ,  στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστική στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 κατηγορίας.






Το «Ηράκλειο» παίζει ένα παιχνίδι τελικό στις 17.00 , στο Κλειστό του Λίντο απέναντι στον Ερμή Λαγκαδά μια ομάδα που έχει και αυτή σαν στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Ο Β.Ράλλης χαρακτήρισε την νίκη μονόδρομο  και μόνο αν πάρουν τους δύο πολύτιμους βαθμούς θα συνεχίσουν να ελπίζουν στη παραμονή τους.

Πολύ πιο δύσκολο το έργο του ΟΦΗ, που δίνει στις 17.00 στα Τρίκαλα  αντιμετωπίζοντας τον τοπικό Αίολο που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και κυνηγάει την άνοδο στα σαλόνια της Α1.
Ο ΟΦΗ δεν είναι το φαβορί για τη νίκη σε αυτό το ματς ενώ τα προβλήματα τραυματισμών , δεν λείπουν και πάλι με τον Μύρωνα Παπαδάκη εκτός  που συνεχίζει θεραπεία για τον τραυματισμό του, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τάσου Τραϊανού.

Tο πρόγραμμα των ομάδων μας:

Λίντο Ηράκλειο-Ερμής Λαγκαδά Καλδίρης-Μαλανδρής-Καραβίτης (Ευαγγελινός)

Κατσιμήδιο Αίολος Τρ.-ΟΦΗ Ξενικάκης-Ταρενίδης Στ.-Λαζαρίδης (Γκαρτζονίκας)




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.