Ανδρογέας | Δυο νέα μέλη στην οικογένεια του.


Η Διοίκηση του Ανδρογέα με ανακοίνωσή της, καλωσορίζει και ευχαριστεί,στην παρέα της δύο παλαίμαχους παίκτες της ομάδας, από την ίδρυσή της, τους Ανδρέα Διλβόη, ιδιωτικό υπάλληλο και Εμμανουήλ Κουκια, δημόσιο υπάλληλο, οι οποίοι παρευρέθηκαν σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου ως νέα μέλη στην επιτροπή του μπάσκετ, γεμάτοι όρεξη για δουλειά, έχοντας νέες ιδέες για σωστή οργάνωση και διάδοση του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Ιωάννη.Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Η οικογένεια του ΓΑΣ Ανδρογέα καλωσορίζει ευχαριστώντας τον νέο χορηγό της ομάδας «ΚΕΝΤΡΟ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΗΣ» και ιδιαίτερα τον επιστημονικά υπεύθυνο της μονάδας, κ. ΜΑΤΘΑΙΟ ΦΡΑΪΔΑΚΗ MD, Ph. D. ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ.

 Το κέντρο λειτουργεί από το 1993 στο Ηράκλειο προσφέροντας χαμόγελο σε πάνω από 2.500 οικογένειες. Η έδρα του Κέντρου βρίσκετε στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 56 και Σοφ. Βενιζελου, ΤΚ 71202 Ηράκλειο, Κρήτης, με Τηλέφωνα επικοινωνίας 2810-245253, 2810-396782-3 Φαξ: 2810-242902,  e-mail::info@fertilitycrete.gr. , www.fertilitycrete.gr   

Share on Google Plus

About kreta

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.