Ανδρών ΕΚΑΣΚ | Μ.Καρλάφτης:«Χρειαζόμαστε την νίκη με τον Ηρόδοτο».


Η ομάδα του Δειλινού βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της ΕΚΑΣΚ και το Σάββατο(2/2) θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Ηρόδοτο για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ο προπονητής της ομάδας του Δειλινού, Μανώλης Καρλάφτης μίλησε στο prismasport.gr για το μεγάλο αυτό παιχνίδι των δύο ομάδων και ανέφερε μεταξύ άλλων πως θα είναι αρκετά δύσκολο, όμως η ομάδα του έρχεται από μία μεγάλη νίκη στα Χανιά επί του Κύδων με 61-72 και η ψυχολογία είναι στα ύψη.
Όσο αναφορά το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ μεταξύ άλλων ο προπονητής του Δειλινού ξεκαθάρισε πως κατά την άποψη του οι έξι πρώτες ομάδες θα παλέψουν για τις πρώτες τέσσερις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, ενώ για την νίκη επί τα Χανιά τόνισε πως η ομάδα του δούλεψε πολύ και κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντιπάλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο prismasport.gr ο Μανώλης Καρλάφτης: 
Για το ντέρμπι με τον Ηρόδοτο: «Το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο είναι πολύ δύσκολο. Ερχόμαστε απο μία πολύ δύσκολη νίκη στα Χανιά και η ψυχολογία μας είναι αρκετά ανεβασμένη. Το παιχνίδι θέλει συγκέντρωση και προσπάθεια, χρειαζόμαστε την νίκη καθώς στις ισοβαθμίες μετράνε τα αναμεταξύ μας παιχνίδια».

Για την βαθμολογία αλλά και το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ: «Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, είναι πολλά τα παιχνίδια που απομένουν και στόχος των έξι ομάδων που έχουν αναπτύξει μια διαφορά απο τους υπόλοιπους εως τώρα, είναι να μπουν στα πλέι οφ. Σίγουρα ο Ηρόδοτος, εμείς, ο Χάνδακας, το Ρέθυμνο, τα Χανιά και η Μεσσαρά θα παλέψουν για μια θέση στα πλέι οφ. Στα πλέι οφ θα κριθεί και το πρωτάθλημα».

Για την μεγάλη νίκη επί του Κύδων στα Χανιά: «Νομίζω πως φαινότανε, δουλέψαμε αρκετά και στις διακοπές αλλά και πριν το παιχνίδι. Αυτό φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς με τον Χάνδακα και το ίδιο έγινε και με τα Χανιά. Πήγαμε καλά, χτυπήσαμε τις αδυναμίες και καταφέραμε στο τέλος να κερδίσουμε. Στο τελευταίο δεκάλεπτο πήραμε 21 πόντους. Όπως είπα και πριν η ψυχολογία της ομάδας είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό θα παίξει ρόλο στην συνέχεια».






Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.