Εργοτέλης | Κοπή πίτας των Εφήβων και παίδων.


Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Εφηβικής και της παιδικής ομάδας του Εργοτέλη.



Το επίσημο site του συλλόγου αναφέρει:
Οι γονείς,οι αθλητές και οι προπονητές των ομάδων Παίδων και Εφήβων των "κιτρινόμμαυρων" βρέθηκαν προχθές το βράδυ σε γνωστό μπασκετικό στέκι επί της Λ.Δημοκρατίας για να πραγματοποιήσουν το κόψιμο της βασιλόπιτας.

Σε κλίμα ευφορίας που το αναζωογονούσε το κρασί που έρεε άφθονο και οι μεζέδες που ήταν νοστιμότατοι όλοι οι παρευρισκόμενοι πέρασαν μια όμορφη βραδιά βρίσκοντας την ευκαιρία να ξεφύγουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί ήταν ο αθλητής της εφηβικής ομάδας Χριστοδούλου Παντελής,ο οποίος εκτός από ένα μπουκάλι κρασί και ένα γούρι κέρδισε και μια μπλούζα του Εργοτέλη.

Την παρέα τίμησαν με την παρουσία τους ο υπεύθυνος του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΚΑΣΚ κ.Τζανάκης Μανόλης,ο πρόεδρος και η ταμίας της Επιτροπής Μπάσκετ κ.κ.Γιαννουλάκης Βαγγέλης και Ευαγγελία και ο έφορος τμημάτων υποδομής και κοινωνικών δράσεων κ.Μαυρομανωλάκης Ζαχαρίας.

Οι έφοροι των δύο τμημάτων κ.κ.Διαλλυνά και Μποτζώρη θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και τους ιδιοκτήτες και εργαζόμενους του μαγαζιού για την συνεισφορά τους στην άψογη τέλεση της εκδήλωσης.

Πολλές ευχές από όλους σε όλους για μια χρονιά γεμάτη υγεία,πολλά χαμόγελα,επιτυχίες και όμορφο μπάσκετ.

"ergobasket.gr" 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.