Ρέθυμνο Aegean | Δεν το παίζει...Κινέζος ο Πέτγουεϊ.


Μπορεί τις τελευταίες ώρες να υπήρχε έντονη φημολογία πως ο Μπρέντ Πέτγουεϊ ήταν κοντά σε συμφωνία με ομάδα από την Κίνα, με τον Αμερικανό να αποχαιρετάει εμμέσως όλους τους φίλους του Ρεθύμνου από το Facebook, υποστηρίζοντας πως θα επιστρέψει πολύ σύντομα στην πόλη που τον αγάπησε και τον στήριξε μέχρι την τελευταία στιγμή. 

Πριν καλά-καλά προλάβουν να «φουντώσουν» τα σενάρια για την οριστική αποχώρηση του Πέτγουεϊ, η Ρεθεμνιώτικη ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως είναι επιθυμία και των δυο πλευρών να παραμείνει ο Αμερικανός στο Ρέθυμνο. 

Έτσι, ο «Air Georgia» , το αγαπημένο παιδί της κερκίδας, θα συνεχίσει να πραγματοποιεί τις «πτήσεις» του μέχρι το τέλος του συμβολαίου του, όπου και θα πάρει την τελική απόφαση στο αν θα παραμείνει στο Ρέθυμνο.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ρέθυμνο Aegean:

«Το Ρέθυμνο ΑEGEAN ανακοινώνει ότι, παρά την εξόχως δελεαστική πρόταση που έγινε στον αθλητή μας Μπρεντ Πετγουέι από ομάδα της Κίνας, επιθυμία του ιδίου και του Ρέθυμνο Aegean είναι να παραμείνει τελικά στο Ρέθυμνο μέχρι το τέλος του συμβολαίου του».

Το ευχαριστώ του Κουφού

Ο Στέργιος Κουφός ξεπέρασε τα προβλήματα που είχε με την υγεία του και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ρεθύμνου θέλησε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που του συμπαραστάθηκε.

Αναλυτικά, τα όσα ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ρεθύμνου:

"Με την ευκαιρία της εξόδου μου από το νοσοκομείο, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους εκείνους τους θεσμικούς (ΕΣΑΚΕ, ΣΕΠΚ, ΠΣΑΚ) και μη παράγοντες, τους επωνύμους και ανωνύμους ανθρώπους είτε προέρχονται από την μεγάλη αθλητική οικογένεια είτε είναι απλοί αλλά πολύτιμοι φίλοι, για τη μεγάλη και συγκινητική συμπαράστασή τους, στις πραγματικά δύσκολες στιγμές που πέρασα.

Πήρα μεγάλη δύναμη βλέποντας πόσους πολλούς φίλους έχω και δεν τους γνώριζα. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εκείνους που με συμπεριέλαβαν στη προσευχή τους ακόμα κι αν δεν με γνωρίζουν προσωπικά.

Πήρα τόσο μεγάλη δόση προσευχής και αγάπης που όλα έγιναν απλά. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την αθλητική μου οικογένεια του Ρέθυμνο Aegean, τους πολιτικούς παράγοντες της πόλης του Ρέθυμνου όπως η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, τον Μητροπολίτη Ρεθύμνου Ευγένιο, καθώς και τον διακεκριμένο πολίτη της πόλεώς μας και αγαπητό φίλο κύριο Γιάννη Γενεράλη, για την πολυποίκιλη συμπαράστασή τους. Εύχομαι η ανάρρωσή μου να είναι τέτοια ώστε να βρίσκομαι σύντομα και ενεργά κοντά στην αγαπημένη μου ομάδα το Ρέθυμνο Aegean.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ"


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.