Υποδομές | Παίδων : Εργοτέλης-ΟΦΗ "Στο ίδιο έργο θεατές".

Περσινά ξινά σταφύλια (για τον ΟΦΗ), οι φετινοί αγώνες των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα παίδων αυτή την φορά.
Για να γίνουμε πιο σαφής, η 2η κόντρα των δυο ομάδων (αυτή την φορά σε επίπεδο παίδων και όχι Παμπαίδων όπως πέρυσι), είχε ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα και μάλιστα με μεγαλύτερη διαφορά, αφού οι "κιτρινόμαυροι", πάτησαν τους "ασπρόμαυρους" με 70-52 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παίδων.Το παράπονο των ανθρώπων του ΟΦΗ.Το kritikobasket, οφείλει να επανορθώσει.

Να θυμίσουμε στους περυσινούς αγώνες του πρωταθλήματος Παμπαίδων, (που οι ομάδες αποτελούνται από τα ίδια παιδιά σχεδόν), ο Εργοτέλης είχε χάσει 42-51 στον α΄γύρο και  νίκησε με 62-51  στον β΄γύρο ισοβάθμησε με τον ΟΦΗ στην βαθμολογία αλλά η διαφορά πόντων του έδωσε την πρόκριση (πατήστε εδώ). Η φωτογραφία είναι από το περυσινό παιχνίδι.


Αναμφισβήτητα η νίκη ανήκει αποκλειστικά στον Εργοτέλη, που έχει μέταλλο στις υποδομές του, αφού σε ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε, καταθέτοντας ψυχή, ενώ (ξανα)προετοιμάστηκε κατάλληλα γι αυτό το παιχνίδι..

Σε αντίθεση με τον ΟΦΗ που για μια ακόμη φορά φτάνει στην πηγή, αλλά....σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΓΣ-ΟΦΗ  70-52
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ  12-8,13-12,23-16,22-16

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ(ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗΣ)   ΟΜΗΡΟΛΗΣ 14,ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗΣ 10(2),ΑΝΤΩΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ 10(1),ΚΡΙΜΙΛΗΣ 5,ΚΑΡΑΒΙΩΤΗΣ 2,ΔΑΠΟΥΛΑΚΗΣ 27,ΜΑΝΙΑΔΗΣ Κ,ΔΙΑΛΛΥΝΑΣ 2,ΠΑΤΡΑΜΑΝΗΣ,ΓΟΥΜΕΝΑΚΗΣ,ΜΠΑΡΚΑΤΣΑΣ.

ΟΦΗ(ΛΙΟΝΤΑΣ)   ΖΕΡΒΑΚΗΣ 2,ΖΩΑΚΗΣ 6,ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ,ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ 12,ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ Ν,ΜΠΑΝΤΟΥΒΕΡΑΚΗΣ,ΝΙΠΥΡΑΚΗΣ 14,ΜΑΡΗΣ 3,ΤΖΟΥΛΑΚΗΣ 4,ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ Μ 10(2),ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ,ΑΝΤΙΜΗΣΑΡΗΣ.

Φύλλο αγώνα: "ergobasket.gr".


Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον έφορο της ομάδας του ΟΦΗ κ.Ζερβάκη,  μας εξέφρασε τα παράπονά του,  για τον τρόπο διεξαγωγής του προγράμματος του πρωταθλήματος παίδων αφού σε διάστημα δυο μηνών η ομάδα παίδων του ΟΦΗ έδωσε μόνο ένα παιχνίδι (στις 1 Δεκεμβρίου στις Μοίρες), με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προγραμματίσουν τα παιδιά κατάλληλα τις διακοπές τους και να εμφανιστεί ο ΟΦΗ, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι χωρίς δυο βασικά του στελέχη.

Παράλληλα εξέφρασε την απορία του να παίξει η ομάδα του 3 παιχνίδια στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, όντας η μοναδική ομάδα σε όλες της κατηγορίες της ΕΚΑΣΚ.

Επίσης τόνισε ότι για όποιες αναβολές έγιναν στα παιχνίδια της ομάδας του ΟΦΗ, δεν είναι υπαίτιοι αυτοί, ενώ στην κριτική του τόνισε ότι η ομάδα του ήταν ανταγωνιστική απέναντι στο επόμενό  παιχνίδι με το Ηράκλειο (την επόμενη μέρα) δεχόμενος τα συγχαρητήρια των ανθρώπων της αντίπαλης ομάδας για την εμφάνιση.

Τέλος εξέφρασε παράπονα για την κριτική που έκανε το kritikobasket στον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Εμείς να τον ευχαριστήσουμε θερμά για την επικοινωνία που είχε μαζί μας, καθώς είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ παράγοντας της ομάδας (άλλη μια φορά επικοινώνησε ο κ.Σ.Καμπακάς για ένα δελτίο τύπου) που βγαίνει μπροστά και εκφράζει τις απόψεις της ομάδας του ΟΦΗ.

Το kritikobasket, οφείλει να επανορθώσει.

Το kritikobasket, από παράλειψη του, ζητώντας ΔΗΜΟΣΙΑ συγγνώμη, δεν δημοσιοποίησε ταυτόχρονο και την γνώμη του προέδρου και των μελών της Ε.Π. α,αλλά και της ΕΚΑΣΚ (που έχω την τιμή να είμαι μέλος), που σαν σκοπό έχει να κάνουν το καλύτερο  σε όλα τα σωματεία της δύναμής της.

Η επιτροπή από τα καλοκαίρι υπερβαίνει εαυτό ώστε να βγει το πιο δύσκολο κομμάτι που δεν είναι άλλο από το πρόγραμμα των πρωταθλημάτων.Κατά γενική ομολογία τα καταφέρνει περίφημα.

Ο ΟΦΗ πράγματι είχε να αγωνιστεί για αρκετό διάστημα ,αλλά οι άνθρωποι της ομάδας είχαν ζητήσει ΔΥΟ ΑΝΑΒΟΛΕΣ  στο διάστημα αυτό, που έκανε δεκτές η επιτροπή.

Συνεπώς είναι άκομψο να λένε ότι δεν είναι υπαίτιοι αυτοί, και καλό θα είναι να εκφράζονται τα παράπονα στην ΕΚΑΣΚ κι όχι αλλού.





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.