ΕΚΑΣΚ | Συλλυπητήριες ανακοινώσεις ΕΚΑΣΚ,ΣΕΠΚ Κρήτης.


Η ΕΚΑΣΚ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, για το χαμό του Ν.Γαλυφιανάκη.Να θυμίσουμε ότι ο εκλιπών είχε υπηρετήσει την Ένωση ως περιφερειακός προπονητής 1994-95, ενώ συμμετείχε ως προπονητής στο τουρνουά Χριστουγέννων της Καλαμάτας με την ομάδα του Προμηθέα.
Ανακοίνωση εξέδωσε και το τοπικό γραφείο προπονητών Κρήτης ,ο Ηρόδοτος και ο  Γ.Σ. Χάνδακας. 

Το Κρητικό Μπάσκετ θρηνεί την απώλεια  ενός αληθινού εργάτη του αθλήματος.

Ο Νίκος Γαλυφιανάκης δεν είναι πια ανάμεσα μας. Θα τον θυμόμαστε πάντα σαν έναν άνθρωπο  που αγωνίστηκε  για τη πρόοδο του αθλήματος στο νησί μας, που προσέφερε πολλά στις νέες γενιές, που δίδαξε εκτός από μπάσκετ, ήθος και ανθρωπιά.

Στην οικογένεια του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. 


ΣΕΠΚ Τοπικό γραφείο Κρήτης

Ο συνάδελφος και φίλος Νίκος Γαλυφιανάκης  έχασε την μάχη που έδινε και δεν είναι πλέον μαζί μας. Το τοπικό γραφείο ΣΕΠΚ Κρήτης εκφράζει θερμά  συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του .Το τριμελές προεδρείο αποφάσισε όπως παραβρεθεί στην κηδεία και όπως καταθέσει αντί στεφάνου χρηματικό ποσό σε ίδρυμα που επιθυμεί η οικογένεια του εκλιπόντος .

Καλό ταξίδι Νίκο.


ΑΟΝΑ Ηρόδοτος.

Το Δ.Σ. , του Α.Ο.Ν.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΘΕΡΜΑ  ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΑΛΥΦΙΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ .

 ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ.



Γυμναστικός Σύλλογος ΧΑΝΔΑΚΑΣ Ηρακλείου.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το διοικητικό συμβούλιο οι προπονητές και οι αθλητές του Γ.Σ. ΧΑΝΔΑΚΑ εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του  ΝΙΚΟΥ ΓΑΛΥΦΙΑΝΑΚΗ  για τον  απροσδόκητο χαμό του.
                                                ΤΟ Δ.Σ.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.