Γ' Εθνική | Ζητά ίση μεταχείριση ο Εργοτέλης.


H Επιτροπή Μπάσκετ του Εργοτέλη, εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας, για τα  όσα συνέβησαν στο κυριακάτικο αγώνα (16/12/2012), της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στο Κορωπί.

Οι "κιτρινόμαυροι" ζητάνε να υπάρξει ο αναγκαίος σεβασμός προς την προσπάθεια των αθλητών και προπονητών, ίση μεταχείριση και εκφράζει την ελπίδα της να είναι αυτή η τελευταία φορά που διαμαρτύρεται. 


Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Βρισκόμαστε στην αληθινά δυσάρεστη θέση με την επιστολή μας αυτή να διαμαρτυρηθούμε έντονα για τα όσα συνέβησαν στο κυριακάτικο αγώνα (16/12/2012) της ομάδας μας με το Κορωπί για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Πιστεύουμε ότι τα όσα έγιναν με τη συνολική παρουσία των δύο διαιτητών, κ. Πρωτούλη και Μαυρατζά, αλλοίωσαν την εικόνα του παιχνιδιού και ουσιαστικά διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Σφυρίζοντας καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα με διαφορετικά μέτρα στις αποφάσεις τους, δεν επέτρεψαν στους αθλητές του Εργοτέλη να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις τη νίκη.

Αποκορύφωμα όλων ήταν η φάση στο τέλος του αγώνα, όπου ο αθλητής μας Καραλής Ιωάννης σπρώχθηκε με αντιαθλητικό τρόπο από 3 αθλητές της αντίπαλης ομάδας και αντί να καταλογιστεί το προφανές φάουλ, δόθηκαν βήματα και στη συνέχεια τεχνική ποινή στον αθλητή μας. Η ομάδα του Εργοτέλη συμμετέχει για 3η συνεχόμενη χρονιά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και στα χρόνια αυτά έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Δυστυχώς η πραγματικότητα μας επιφυλάσσει διαρκώς νέες εμπειρίες, χωρίς ορατά σημάδια βελτίωσης στον ορίζοντα.

Παρακαλούμε κάθε υπεύθυνη αρχή για το αυτονόητο. Ζητάμε να υπάρξει ο αναγκαίος σεβασμός προς την προσπάθεια των αθλητών και προπονητών, οι οποίοι αφιερώνουν πολύτιμο χρόνο σε δύσκολες εποχές, για την πρόοδο του αθλήματος που όλοι αγαπάμε.

Ο σύλλογός μας επέλεξε να αγωνίζεται με γηγενείς αθλητές και δίνει την ευκαιρία σε νέα παιδιά από τις ακαδημίες μας να αγωνίζονται καθώς πρωταρχικό μας μέλημα είναι η ανάπτυξη του αθλήματος, το οποίο χρειάζεται πάντοτες φρέσκα πρόσωπα για να συνεχίσει να υπάρχει. Αφήστε μας να αγωνιστούμε με ίσους όρους και αν ο αντίπαλος είναι αγωνιστικά ανώτερος, έχουμε τη γνώση για να τον αποδεχτούμε.

Ας ελπίσουμε αυτή να είναι η τελευταία φορά που αναγκαζόμαστε να εκφράσουμε δημόσια  την απογοήτευση και την αγανάκτησή μας. Ας ελπίσουμε οι κύριοι με τα γκρι να μην ξαναδιεκδικήσουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο από τους αθλητές μέσα στο γήπεδο». 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.