Φιλανθρωπικός αγώνας στις 2 Ιανουαρίου στην Ιεράπετρα.


Η ομάδα του Εθελοντιακού Ιεράπετρας και επίλεκτων της πόλης, διοργανώνουν  αγώνα για τη βοήθεια ενός  παιδιού που αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα υγείας. 

Πρόκειται για τον  Παναγιώτη από την Αθήνα, ηλικίας δυόμισι ετών, ο οποίος υπεβλήθη σε επέμβαση στο ήπαρ η οποία όμως δεν στέφθηκε με επιτυχία με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά προβλήματα.

Μέλη του Εθελοντιακού επισκέφθηκαν το προηγούμενο διάστημα τον Παναγιώτη διαπιστώνοντας ότι είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και έτσι αποφασίστηκε να γίνει ένας αγώνας μπάσκετ στην Ιεράπετρα, ώστε να συγκεντρωθούν κάποια χρήματα για να μπορέσει να κάνει κάποιες θεραπείες. 

Το ραντεβού δόθηκε για την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου στις 17.30 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Ιεράπετρας «Μάρκος Φωνιαδάκης» με είσοδο τρία ευρώ.

Απέναντι τους θα βρουν ομάδα Επίλεκτων της Ιεράπετρας, σε έναν αγώνα ζωής και ανθρωπιάς, στον οποίο όλος ο κόσμος της πόλης, αναμένεται να δώσει το παρών.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.