ΣΥΚΚΑΚ | Δελτίο τύπου.


Στις 20 και 21 Νοεμβρίου  πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 3ο Παγκρήτιο Σεμινάριο Κριτών που διοργανώσαμε σε συνεργασία με τον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) και την ΕΚΑΣΚ στο Ηράκλειο, και έγινε σε συνδυασμό με τη νέα σχολή Κριτών.


Στο σεμινάριο τα μέλη μας αλλά και οι συμμετέχοντες στη σχολή  είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, μέσα από τις εισηγήσεις των έμπειρων ομιλητών κας Μερίκα Τάνιας (Πρόεδρο Σ.Κ.Κ.Α) κου Αναστασόπουλου Τάσου (Αντιπρόεδρο Σ.Κ.Κ.Α)  και κου Μαχαιριανάκη Μιχάλη (Ταμίας Ο.Δ.Κ.Ε.) οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας και μοιράστηκαν με τα μέλη μας τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.  
Την εκδήλωση χαιρέτησαν και τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ κος Βαρδαβάς Κώστας, ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ κος Μαρκάκης Μπάμπης, ο Ταμίας της ΟΔΒΕ κος Μαχαιριανάκης Μιχάλης, ο Πρόεδρος του ΣΥΔΚΑΚ κος Επιτροπάκης Γιώργος και ο Αντιπρόεδρος κος Μακρής Παναγιώτης
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό Ηρακλείου και ιδιαιτέρως τον Αντιπρόεδρο κο Βαρδαβά Κώστα  χωρίς του οποίου τη στήριξη δεν θα ήταν δυνατή η διοργάνωση του σεμιναρίου. 
Επίσης ευχαριστούμε την Ε.Κ.Α.Σ.Κ  και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο κο Μαρκάκη Μπάμπη για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια  του σε κάθε μας εκδήλωση

Ευχαριστούμε την ασφαλιστική  εταιρεία “ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ”  που μας παρείχε  το έντυπο υλικό που χρειάστηκε για το σεμινάριο καθώς επίσης.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.