3ο Παγκρήτιο Σεμινάριο Κριτών Μπάσκετ |Μήνυμα Κώστα Βαρδαβά ,αντιπρ. ΔΟΠΑΦΜΑΗ, για το Σεμινάριο.


Ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, μαζί με το ΔΟΠΑΦΜΑΗ και με την υποστήριξη της ΕΚΑΣΚ, διοργάνωσε με επιτυχία το 3ο Παγκρήτιο Σεμινάριο Κριτών καλαθοσφαίρισης, , την Τρίτη και Τετάρτη και ώρα 16.30-20.00 στην αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων στην παλιά Λαχαναγορά ( απέναντι από το μουσείο Φ.Ιστορίας).


Μύνημα Κ.Βαρδαβά:
Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟ.ΠΑ.Φ.ΜΑ.Η) συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία του με τον ΣΥ.Κ.ΚΑ.Κ στέκεται αρωγός στην διοργάνωση του 3ου Παγκρήτιου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου Κριτών Καλαθοσφαίρισης. Η διαρκής επιμόρφωση των μελών όλων των εμπλεκόμενων φορέων με τον αθλητισμό και στην προκειμένη περίπτωση με το μπάσκετ αποτελεί σημαντική μας επιδίωξη καθώς συμβάλει στη άρτια διεξαγωγή των μπασκετικών μας εκδηλώσεων. Παροτρύνουμε και συνεργαζόμαστε για την διεξαγωγή ανάλογων σεμιναρίων με τους προπονητές και τους διαιτητές όλων των αθλημάτων. 
Στόχος μας οι καλά ενημερωμένοι φορείς διεξαγωγής ενός αγώνα να αποβάλουν το άγχος που τους προκαλεί η ελλιπής ενημέρωση ή ακόμα και η άγνοια συμβάλλοντας στη διαμόρφωση μίας καλύτερης παιδείας και νοοτροπίας ιδιαίτερα για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες. Αυτό θα αποτελεί και την προσφορά μας στο αύριο της κοινωνίας μας.
Πηγή: "facebook.com/dopafmah.heraklion".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.