Ηράκλειο | Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Γιοβάνοβιτς!


Σοκ έχει προκαλέσει στις τάξεις της ομάδας μπάσκετ του «Ηράκλειο» η είδηση ότι ο Σέρβος σέντερ της ομάδας Τζόρτζε Γιοβάνοβιτς βρέθηκε θετικός σε drug test που του έγινε. 

Ο Γιοβάνοβιτς όπως και όλοι οι ξένοι παίκτες που έρχονται στην Ελλάδα υποβάλονται απαραίτητα στο συγκεκριμένο έλεγχο και στο πρώτο δείγμα που έδωσε βρέθηκε θετικός σε ναρκωτική ουσία, κάτι που σημαίνει ότι σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από την κρητική ομάδα.

Στο «Ηράκλειο» βέβαια αυτό που λένε είναι ότι θα περιμένουν και την εξέταση του δεύτερου δείγματος αλλά όπως ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις δύσκολα ο αθλητής δικαιώνεται στην εξέταση του δεύτερου δείγματος.

Ο Γιοβάνοβιτς που παραμένει στην πόλη μας δεν θα αγωνιστεί το Σάββατο στην αναμέτρηση που έχει το «Ηράκλειο» στο Κλειστό του Λίντο στις 5μ.μ με αντίπαλο το Λαύριο για την 3η αγωνιστική της Α2, και μάλλον η θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα και την ομάδα του «Ηράκλειο» θα περιοριστεί στην παρουσία που είχε τις δύο πρώτες αγωνιστικές με το κρητικό συγκρότημα στο πρωτάθλημα. 
CretePlus.gr

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.