Εργοτέλης | Δυο φιλικά, δυο νίκες.

Πιστοποιώντας την πολύ κατάσταση η οποία δείχνει να βρίσκεται ενόψει της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής  στις 14 Οκτωβρίου, οι "κιτρινόμαυροι", νίκησαν το Σαββατοκύριακο τους αντιπάλους τους,  επιβεβαιώνοντας την ανοδική τους πορεία.
Το Σάββατο έπαιξε  στο Λίντο με αντίπαλο το Δειλινό του οποίου και επικράτησε με 75-53 με τον Γιώργο Μακράκη να πειραματίζεται δοκιμάζοντας αρκετά σχήματα.Στο παιχνίδι αυτό, δεν αγωνίστηκε ο  Ξενάκης.

Την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο σε ένα δυνατό τεστ στο οποίο έδειξε πολύ καλά στοιχεία  ο Εργοτέλης  με αντίπαλο την Ιεράπετρα την οποία και κέρδισε άνετα με 79-43. 

Το συγκρότημα του Γ. Μακράκη κόντρα σε ένα αντίπαλο που θα τον βρει μπροστά του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής έδειξε σημαντικό βαθμό ετοιμότητας λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της σεζόν όπου ξεκινάει στις 14 Οκτωβρίου.

Κορυφαίος παίκτης και πρώτος σκόρερ για τον Εργοτέλη ήταν ο Π.Τσαμπάς που σημείωσε 17 πόντους , ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Καραλής που πέτυχε 11 πόντους.

Από την Ιεράπετρα που φανέρωσε αρκετές αδυναμίες πρώτος σκόρερ ήταν ο Στρατάκης που σημείωσε 17 πόντους με τρία τρίποντα, ενώ ήταν εμφανής η απουσία του Κολοβού που δεν ακολούθησε την αποστολή στο Ηράκλειο..

Τα δεκάλεπτα: 26-9, 46-22, 59-38, 79-43.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μακράκης): Χαριτάκης 2, Σκάνδαλος Γ. 3, Χαλκιαδάκης 7 (1), Ξενάκης 6, Γρύλλος 9 (3), Σκάνδαλος Χ. 6, Καραλής 11 (1), Φλιάτης 5 (1), Βαρνάβας 4, Σταθάκης 4 (1), Κομψέλης 2, Τσαμπάς 17, Κουσταλάκης 2, Μπουντούρογλου.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (Γαϊτανάκης): Καραλάκης 2, Βασιλειάδης 2, Κοροβέσης 8, Λαγουδάκης, Παπαδάκης 2, Βακιντής 2, Ματζαράκης 6, Στρατάκης 17 (3), Φραγκιαδάκης 2.

Ο Εργοτέλης θα δώσει πιθανότατα ένα ακόμη φιλικό την Τετάρτη απέναντι στον ΟΦΗ χωρίς, όμως να έχει οριστεί ακόμα η ώρα και το γήπεδο.

-Τέλος το Σάββατο το μεσημέρι οι παίδες του Εργοτέλη  στο ΒΑΚ,κέρδισαν τον ΟΦΗ 53-43.
Ο κόουτς Γιάννης Βισκαδουράκης έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους 17 παίκτες που είχε στη διάθεσή του για να τσεκάρει τη φυσική και αγωνιστική τους κατάσταση μια εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος.
Πηγές φωτο :sporfm.gr,  neakriti.gr

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.