Φιλικό | Νίκησε ο ΟΦΗ, προβλημάτισε το «Ηράκλειο».

Άλλη μία φιλική νίκη πρόσθεσε στο παλμαρέ του ο ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε με 75-61 του «Ηράκλειο» στο κλειστό του ΒΑΚ.
Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους τους σε όλους τους τομείς και έφτασαν εύκολα στην επικράτηση. Την ίδια ώρα ο Βασίλης Ράλλης θα πρέπει να προβληματίζεται για την ετοιμότητα της δικής του ομάδας δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 και φυσικά πρέπει να υπάρξει ενίσχυση οπωσδήποτε κυρίως στους ψηλούς, όπου ο ΟΦΗ κυριάρχησε στο φιλικό.

Οι παίκτες του Φώτη Τακιανού από τα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου έχτισαν μία διαφορά και τη διατήρησαν σε υψηλά επίπεδα σε όλη τη διάρκεια του φιλικού. Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» είχε στη διάθεσή του και πάλι οκτώ παίκτες.

Ο Ιβάν Βουκαντίνοφ δεν ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί και έκανε θεραπεία, όπως και ο Μύρος Παπαδάκης που ναι μεν το γόνατό του βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος. Απών ήταν και ο Γιούσι Κυρίτσης, ο οποίος υπέστη υποτροπή στο διάστρεμμα που είχε υποστεί πριν περίπου δύο εβδομάδες.



Ο Βασίλης Ράλλης από την πλευρά του χρησιμοποίησε τους νεοαποκτηθέντες Πέλκιτς, Γκοντόπουλο ενώ έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους μικρούς της ομάδας.

Πηγή:"www.neakriti.gr".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.