ΟΦΗ | Στο Ηράκλειο ο Βουκαντίνοφ, ξεκινά προπονήσεις.

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται σήμερα ο Ιβάν Βουκαντίνοφ, ο οποίος θα πραγματοποιήσει και την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του ΟΦΗ.
Ο Σέρβος γκαρντ έχει στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και με το τεχνικό τιμ. 

Ο Σέρβος πάντως έχει ήδη κάποιους γνωστούς στο Ηράκλειο, καθώς εκτός από τον Φώτη Τακιανό με τον οποίον είχαν συνεργαστεί στον ΚΑΟΔ, υπήρξε συμπαίκτης και με τον Βασίλη Κιτσούλη.

Ο Σέρβος γκαρντ (υψ. 1.93, 28χρ.) έχει αγωνιστεί και παλαιότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα αφού είχε φορέσει την φανέλα του Ρέθυμνο Aegean, ενώ μέχρι πρότινος έπαιζε στους Λάιονς του Βρσατς. 

Για την ολοκλήρωση της συμφωνίας απομένουν οι τυπικές λεπτομέρειες και η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Βουκαντίνοφ είναι θέμα ωρών.

Με την μεταγραφή του Βουκαντίνοφ, ο ΟΦΗ ολοκληρώνει εν πολλοίς το ρόστερ του, ενώ απομένει ένα ανοιχτό παραθυράκι για μία μεταγραφή ακόμα.

Εξάλλου, το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας στο προγραμματισμένο για τη Τετάρτη φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον συντοπίτη Εργοτέλη.
gentikoule.gr

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.