Ρέθυμνο Aegean | Φιλική νίκη στην Πυλαία επί του ΠΑΟΚ.

Θετικά δείγματα γραφής έδειξε το Ρέθυμνο στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στην Πυλαία με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ τον οποίο και κέρδισε με 62-68.
Στο πρώτο δεκάλεπτο το Ρέθυμνο Aegean μπήκε πιο δυναμικά και στο 3' το σκορ ήταν 0-7 υπέρ του. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντεπιτεθεί αλλά δυσκολευόταν να βρει λύσεις στην επίθεση και οι περισσότεροι πόντοι του προέρχονταν κυρίως από τις ελεύθερες βολές.

Στην δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν βελτιωμένοι και με πέντε συνεχόμενους πόντους του Ουίλιαμ Χάτσερ πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ με 22-21 στο 12'.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες έβρισκαν με δυσκολία το καλάθι και ο ΠΑΟΚ ενώ στην μεγαλύτερη διάρκεια του δεκαλέπτου είχε το προβάδισμα, δεν μπόρεσε να πάρει μια διαφορά ασφαλείας.

Στην τελευταία περίοδο το Ρέθυμνο με ένα σερί 7 πόντων έκανε το 51-56, από εκεί κι έπειτα η ομάδα του Στέργιου Κουφού δεν έχασε το προβάδισμα στο σκορ και πήρε τελικά τη νίκη με 62-68

Τα δεκάλεπτα: 17-21, 31-35, 46-44, 62-68.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Χάτσερ 8(2) , Κασελάκης  , Χαραλαμπίδης 18(2), ΜακΓκραθ 11(3), Θεοδωράκος, Τσαιρέλης 12 , Δέδας 3(1), Μαργαρίτης 4, Παπαδόπουλος 2, Καλλές 4.

Ρέθυμνο Aegean  (Κουφός): Κάρτερ  12(2), Λάτοβιτς 5(1), Ντούβνιακ 11(1), Μπράουν , Πέτγουει 17(1), Τσόχλας 6(2), Καλλινικίδης, Γουάιτ 8, Αγγελόπουλος 9.

Ψάχνει «χημεία» και ψηλό ο Κουφός
Το Ρέθυμνο Aegean έκανε το τελικό τεστ εν όψει του κυριακάτικου (30/9) αγώνα στην Καβάλα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και ο Στέργιος Κουφός και αποκάλυψε ότι θα γίνουν αλλαγές στο ρόστερ.

«Είναι προετοιμασία και θέλουμε να βρούμε χημεία και ρόλους. Ταλανιζόμαστε από το πρώτο. Πολλές ομάδες είναι ανέτοιμες και για την ώρα εμείς έχουμε πρόβλημα στον άσο αφού υπάρχουν τρία παιδιά που προσπαθούν. Ταλαιπωρηθήκαμε ακόμα με Κάρτερ, Ουάιτ, ο δεύτερος άρχισε άσχημα και συνέχισε καλά, ο πρώτος πήγε καλά ίσως γιατί είχε την αίσθηση ότι θα φύγει», είπε ο κόουτς των Κρητικών και συνέχισε:

«Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε 4ο ψηλό, δεν υπάρχουν στην Ελλάδα και δυσκολευόμαστε να βρούμε. Θα κάνουμε αλχημείες με αλλαγές, να διώξουμε ένα 2-3άρι και να πάρουμε σέντερ. Έτσι πάμε με αυτά τα  προβλήματα στην Καβάλα. Όλες οι ομάδες είναι σε αυτό το επίπεδο πλην των δύο μεγάλων, αν και ο Παναθηναϊκός με τον οποίο παίξαμε δεν είναι ακόμα έτοιμος».

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.