Ηράκλειο | Ξεκίνησε με όνειρα, αποκτά τον Κώστα Αγαπιάδη.

Κοντά στην απόκτηση του Κώστα Αγαπιάδη που έπαιζε στον Κόροιβο είναι το “Ηράκλειο”.
Ο 27χρονος γκαρντ είναι σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα της "Δουκός Μποφόρ" και είναι πολύ πιθανό να συμφωνήσουν και να υπογράψει ίσως και εντός της ημέρας.

Ο 27χρονος πλέι μέικερ, έχει ύψος 1.88  και πολλές παραστάσεις από την κατηγορία, καθώς την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Κοροιβο Αμαλιάδας, ενώ έχει αγωνιστεί στον Διαγόρα Ρόδου και στον Ιωνικό Ν.Φ.

Παράλληλα οι "μπλε" ξεκινούν με αισιοδοξία τη νέα χρονιά, έχοντας αφήσει πίσω τους τα προβλήματα του καλοκαιριού, που τα έφεραν μια ανάσα από το να κατέβουν ν' αγωνιστούν στο τοπικό πρωτάθλημα.

Τώρα περιμένει να δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στην Α2 ο Πανελλήνιος για να πάρει την θέση του στην κατηγορία.

Η προετοιμασία ξεκίνησε με νέο πρόσωπο τον Κώστα Αγαπιάδη στο Λίντο.

Ο Βασίλης Ράλλης είχε στη διάθεσή του έντεκα παίκτες, τους τρεις παλιούς (Μάριος και Γιώργος Αρναουτάκης, Γιάννης Στεφανάκης, ενώ απών ήταν ο Κώστας Κωτούλας), τον Αγαπιάδη και τους μικρούς (Ηλίας Θεοδωρίδης, Μανόλης Σταράκης, Δημήτρης Φραγκιαδάκης, Βαγγέλης Ρυακιωτάκης, Λευτέρης Κριτσωτάκης, Κώστας Στρατάκης, Μανόλης Παπαδούλης).

Στους παίκτες μίλησαν τα μέλη της Επιτροπής μπάσκετ κ. Χαρωνίτης και Αρναουτάκης, αλλά και ο αντιπρόεδρος του Ομίλου κ. Καλατζής. Όλοι τους ευχήθηκαν καλή χρονιά επισημαίνοντας ότι ξεπεράστηκαν οι δυσκολίες που υπήρξαν το καλοκαίρι προκειμένου η ομάδα να αγωνιστεί τελικά στη Β’ Εθνική, ενώ επισήμαναν ότι ενδεχομένως τελικά να παίξει και στην Α2 κατηγορία χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αυτό το ζήτημα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Βασίλης Ράλλης δεν μπόρεσε να προσδιορίσει τους στόχους της νέας σεζόν λέγοντας: «Πάμε να κάνουμε μία χρονιά με στόχο να προωθήσουμε κάποια παιδιά από τις ακαδημίες. Να τους δώσουμε τη δυνατότητα να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Το ρόστερ θα ενισχυθεί ανάλογα με την κατηγορία που θα αγωνιστούμε τελικά. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε τους στόχους μας».
sporfm.gr



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.