Ρέθυμνο Aegean | Στο Γερακάρι η παρουσίαση, εκτός προπονήσεων οι Τσαρουχάς, Τσόχλας και Μπίλι Γουάιτ.

Ουσιαστικές εξελίξεις στο «μέτωπο» των μεταγραφών για το Ρέθυμνο Aegean δεν προέκυψαν χθες, με τους Πάρις Χορν και Γιώργο Δέδα να βρίσκονται πάντα στο προσκήνιο.
Οι συζητήσεις και οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να ολοκληρωθούν θετικά για τους «κυανόλευκους».

Από κει πέρα και όσον αφορά την πορεία της προετοιμασίας, τις τελευταίες ημέρες τα πράγματα δεν κυλάνε ιδανικά για τον Στέργιο Κουφό και τους συνεργάτες του. Ο Μπίλι Γουάιτ «χτυπήθηκε» από μία ίωση, η οποία τον έχει εξουθενώσει και δεν του επέτρεψε να προπονηθεί την Τρίτη και την Τετάρτη. Ανάλογα με την πορεία της αποθεραπείας του θα αποφασιστεί η επιστροφή του στο πρόγραμμα εκγύμνασης, γεγονός που δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμα και σήμερα. Επίσης, ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε και ο Τσαρουχάς.

Μετά τις ενοχλήσεις στο πόδι και την απουσία του από την προπόνηση της Δευτέρας, προσβλήθηκε από ίωση και έχασε το πρόγραμμα της Τρίτης και της Τετάρτης. Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να δώσει το «παρών» στο «Μελίνα Μερκούρη».

Επίσης, ο Απόλλωνας Τσόχλας υπέστη ελαφριά θλάση στην προπόνηση της Τρίτης και μέχρι την Δευτέρα θα αρκεστεί σε ατομικό πρόγραμμα. Από το χθεσινό πρόγραμμα απουσίαζε και ο Αγγελόπουλος (επιστρέφει σήμερα), καθώς την Τρίτη δέχτηκε ένα χτύπημα στο πόδι και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Για την διπλή διάσταση που θα έχει φέτος το τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» που διοργανώνει το Ρέθυμνο Aegean 21-23 Σεπτεμβρίου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο πρόεδρος της Νίκος Σαραντινός.


«Με πολύ χαρά διοργανώνουμε και φέτος το τουρνουά μπάσκετ «Πέτρος Οικονομάκης» στην μνήμη του αθλητή και φίλου μας που τόσο πρόωρα έφυγε από κοντά μας πριν 4 χρόνια.

Το τουρνουά φέτος παίρνει ιδιαίτερη λάμψη με την συμμετοχή του 6άκις πρωταθλητή Ευρώπης και πολλάκις πρωταθλητή Ελλάδος, της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού που μας τιμά φέτος με την παρουσία του, προσδίδοντας ένα νέο κύρος στο τουρνουά, επιβραβεύοντας ουσιαστικά την επιτυχημένη περσινή χρονιά μας.

Στο τουρνουά συμμετέχουν επίσης η ιστορική ομάδα του Πανιωνίου που μας τίμησε και πέρσι και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα καθώς και η ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας, νεοφώτιστη φέτος στο πρωτάθλημα BasketleagueΟΠΑΠ στην Α1 κατηγορία. Ο Απόλλωνας βέβαια κάθε άλλο παρά νεοφώτιστος είναι στην Α1...αφού μετράει 27 χρονιές συμμετοχής στην Α1 από το 1972 μέχρι σήμερα.

Θα τους υποδεχτούμε και θα τους φιλοξενήσουμε στο Ρέθυμνο από τις 21 μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου και θα απολαύσουμε 6 δυνατούς αγώνες, με αθλητές- αστέρια παγκόσμιου βεληνεκούς.

Παίρνει όμως και μια άλλη διάσταση φέτος του τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης».

 Το Ρέθυμνο Aegeanτην δύσκολη εποχή που περνάμε σαν χώρα αλλά και σαν τόπος, αποφάσισε να αναπτύξει ένα νέο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης με το όνομα «Ασίστ στην πόλη μας», σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη και τον Δήμο Ρεθύμνου, που σκοπό θα έχει την ανακούφιση απόρων συνανθρώπων μας, χρηματοδοτώντας δράσεις που θα έχουν αντικείμενο την σίτιση απόρων, την προμήθεια τροφίμων και φαρμάκων σε άνεργους και αναξιοπαθείς συμπολίτες μας.

Τα έσοδα από το τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στο πρόγραμμα «Ασίστ στην πόλη μας» που θα ξεκινήσει από τον Οκτώβριο.

Το εισιτήριο ορίστηκε στα 10 ευρώ για κάθε ημέρα αγώνων (δηλαδή για 2 αγώνες) ενώ θα διατεθούν και εισιτήρια 3 ημερών στην τιμή των 20 ευρώ και δεν θα ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να κρατήσουν την θέση τους με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας και του εισιτηρίου του τουρνουά.


Όσον αφορά τώρα την επίσημη παρουσίαση ομάδας, χορηγών και φανέλας δεν πάρθηκε οριστική απόφαση για την ημερομηνία πραγματοποίησης της, αν και σίγουρα θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Σεπτέμβριο. Αυτό που αποφασίστηκε πάντως ήταν ο τόπος διεξαγωγής της παρουσίασης και αυτός θα είναι στο Γερακάρι Αμαρίου, σε μία ακόμη προσπάθεια αποκέντρωσης της ομάδας από την πόλη, σε ολόκληρο το νομό Ρεθύμνου".
rethnea.gr-cretesports.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.