Hράκλειο | Τελικά θα κατέβει στην Β΄Εθνική !!!


Tα ήξις αφίξεις συνεχίζονται στο "Ηράκλειο" με τα τελευταία νέα πάντως να είναι θετικά για την προοπτική της συμμετοχής της ομάδας στη Β' Εθνική!
Αν και την περασμένη Πέμπτη η διοίκηση του Ομίλου με επιστολή στην ΕΟΚ, δήλωσε επίσημα την απόσυρση από τη Β’ Εθνική, τα δεδομένα ανατράπηκαν και η ομάδα όπως λένε οι πληροφορίες, δε θα πέσει στο τοπικό. 

Την Κυριακή το πρωί έγινε σύσκεψη μεταξύ μελών της περσινής Επιτροπής Μπάσκετ (Χαρωνίτης – Αρναουτάκης – Περισινάκης), του τιμ μάνατζερ Νίκου Τούλη και μελών του Δ.Σ. (Καλατζή – Κιούλπαλη – Ρομπογιαννάκη) όπου αποφασίστηκε η ομάδα να κατέβει κανονικά στη Β’ Εθνική, με μπάτζετ περίπου 50 χιλιάδες ευρώ ! 

Την ευθύνη του τμήματος και φυσικά το οικονομικό βάρος αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου η επιτροπή που θα επανασυσταθεί σήμερα (Δευτέρα απόγευμα), με κάποιες προσθήκες. Σε όλο αυτό το σκηνικό, παραμένει ασαφής η στάση του προέδρου του Ομίλου κ. Ρυακιωτάκη, οι αντιρρήσεις του οποίου για τη συμμετοχή της ομάδας στη Β' Εθνική, ήταν πολύ έντονες μέχρι και πρόσφατα
cretesports.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.