ΟΦΗ | Ξεκινά αγώνα...διαρκείας.

Μετά την δήλωση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Α2, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου του ΟΦΗ με σκοπό να την όσο μεγαλύτερη πώληση ώστε η ομάδα να αποκτήσει μια σημαντική πηγή εσόδων.
Τα πλάνο αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσουν 500 εισιτήρια των 50 ευρώ και θα τεθούν στην διάθεση των φίλων της ομάδας. Η τιμή των 50 ευρώ είναι αρκετή ώστε να μπορεί να βοηθήσει ο κόσμος αφού σε περίπτωση που φύγουν όλα τα διαρκείας τότε η ομάδα θα είναι σε θέση να βάλει στα ταμεία της ένα ποσό της τάξης των 25 χιλ. ευρω, ποσό που θα εξασφαλίσει στους Κρητικούς ένα σημαντικό κομμάτι του φετινού μπάτζετ τους.

Με το χρόνος να  πιέζει τους "ασπρόμαυρους" οι οποίοι εκτός των αγωνιστικών θεμάτων που έχουν να επιλύσουν (παίκτες - προπονητές κλπ), πρέπει να στήσουν άμεσα ένα μπάτζετ ικανό για να προχωρήσει ο σχεδιασμός.Εδώ να αναφέρουμε οτι οι πρώτες επαφές, έχουν ξεκινήσει και σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις.

Στον ΟΦΗ ζητούν την βοήθεια του κόσμου ώστε να συμβάλει τη νέα σαιζόν με σκοπό να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα που δεν θα έχει τον ρόλο «κομπάρσου» στο πρωτάθλημα της Α2.
Πηγή κειμένου:"gentikoule.gr"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.