ΟΦΗ | Έκλεισαν τρεις,θέλει και Καραδολάμη.

Μετά την οριστικοποίηση της συμμετοχής του ΟΦΗ στην Α2 επί τάπητος τίθεται ο σχεδιασμός της ομάδας ώστε να στελεχωθεί το ρόστερ της ομάδας με την διοίκηση της ομάδας να τα έχει βρει σε όλα με τρεις παίκτης και επόμενος στόχος να είναι η παραμονή του Δημήτρη Καραδολάμη.

Ήδη οι περισσότερες ομάδες έχουν σχηματίσει ή βρίσκονται υπό την διαμόρφωση του ρόστερ τους και έτσι στον ΟΦΗ θέλουν σιγά σιγά να μπουν στην διαδικασία να στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τρεις παίκτες με τους οποίους φαίνεται να έχει έρθει σε συμφωνία και το μόνο που απομένει να είναι να πέσουν οι υπογραφές ώστε να ανακοινωθούν και επίσημα.

Στον ΟΦΗ δεν αποκαλύπτουν τα ονόματα τον παικτών καθώς θέλουν να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος και στην συνέχεια να προβούν σε ανακοινώσεις. Επόμενος στόχος για τους «ασπρόμαυρους» είναι η παραμονή του Δημήτρη Καραδολάμη. Ο παίκτης δεν έχει κλείσει ακόμα σε κάποια ομάδα και είναι από αυτούς που παρακολουθούσαν τις εξελίξεις στην ομάδα καθώς είναι θετικός στο να συνεχίσει στον ΟΦΗ. Εξελίξεις αναμένονται ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο με τον 25χρονο να περιμένει την πρόταση των ανθρώπων του ΟΦΗ ώστε να αποφασίσει για τον επόμενο  σταθμό της καριέρας του καθώς ήδη δύο ομάδες από την Α2 και μία από την Β΄Εθνική έχουν καταθέσει πρόταση στον Καραδολάμη.

Ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα της διοίκησης για τη νέα σεζόν, ωστόσο  ο ίδιος με δηλώσεις του στο Gentikoule τόνισε πως δεν έχει δεχθεί ακόμα κάποια κρούση και περιμένει και ο ίδιος τις εξελίξεις.

«Aυτά που μαθαίνω από τον ΟΦΗ είναι ότι οι άνθρωποι εκεί κάνουν μια προσπάθεια για να φτιάξουν μία υγιείς ομάδα. Διάβασα ότι μπήκαν κάποιοι άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα και θέλουν να βοηθήσουν. Μακάρι αυτό να συμβεί. Εγώ έχω κάποιες προτάσεις από αλλού όμως θα περιμένω αλλά θα περιμένω και τις εξελίξεις στον ΟΦΗ. Δεν έχω προς το παρόν μιλήσει με κάποιον και περιμένω όπως σου είπε τις εξελίξεις.»
gentikoule.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.