Χανιά | Ο Αποκόρωνας παίζει μπάσκετ.Τουρνουά μπάσκετ στον Τσιβαρά Αποκορώνου.

Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τσιβαρά διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ με τη συμμετοχή ομάδων από  χωριά της ευρύτερης περιοχής του Αποκόρωνα.

Το γήπεδο μπάσκετ είναι στην αυλή του παλιού Δημοτικού Σχολείου Τσιβαρά, που σήμερα στεγάζει το Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού.

 Το τουρνουά  ξεκίνησε την Δευτέρα 23 Ιουλίου μετέχουν και φέτος 10 ομάδες χωρισμένες σε δυο ομίλους, με τη διαφορά ότι απουσιάζει η περυσινή νικήτρια (Βρύσες) και στη θέση της συμμετέχει η ομάδα Κουρήτες Καλυβών. 

Μετά την ολοκλήρωση της α' φάσης, οι δυο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θ' αναμετρηθούν χιαστί στα ημιτελικά και οι νικήτριες θα παίξουν στον τελικό, που είναι προγραμματισμένος για τις 31 Ιουλίου.
Τ' αποτελέσματα των δυο προηγούμενων αγωνιστικών. 
Για τη 2η αγωνιστική του Α' ομίλου είχαμε: 
Αρμένοι-Κεφαλάς 71-69 στην παράταση 
Καλύβες-Τσιβαράς 52-36 
Γι την 3η του Β': Πλάκα-Τιτάν 57-54
Κουρήτες Καλυβών-Ν. Χωριό 57-54
Για την 3η του Α' έπαιξαν χθες Βάμος - Κεφαλάς, Καλύβες - Αρμένοι.

Αύριο θα διεξαχθεί -στο χώρο του παλιού Δημοτικού Σχολείου του Τσιβαρά- η 4η αγωνιστική του Α' ομίλου και η α' φάση ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο, με την 5η αγωνιστική. Τη Δευτέρα 30/7 θα διεξαχθούν οι δυο ημιτελικοί (χιαστί ο 1ος του Α' ομίλου με το 2ο του Β' και ο 1ος του Β' με το 2ο του Α') και οι δυο νικήτριες ομάδες θα παίξουν την  Τετάρτη 1/8 στον τελικό. 

ΜΠΑΜΠΑΛΗ-ΑΡΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ: Ο πολιτιστικός σύλλογος Τσιβαρά διοργάνωσε φέτος -για πρώτη φορά- και ερασιτεχνικό εφηβικό τουρνουά (αθλητές μέχρι 18 ετών) στο οποίο  πήραν μέρος 6 ομάδες, χωρισμένες σε 2 ομίλους  (Καλύβες, Τσιβαράς, Μπαμπαλή και Γαβαλοχώρι, Πλάκα, Αρμένοι).
Την 1η θέση στον καθένα πήραν Μπαμπαλή και Αρμένοι, που θα παίξουν στον τελικό, ο οποίος έχει οριστεί να διεξαχθεί στις 31/7, πριν από τον αντίστοιχο του 4ου τουρνουά των μεγάλων. 
haniotika-nea.gr

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.