Ηράκλειο | Κρίσιμη συνάντηση σήμερα.

Με όπλο την αγάπη τους προς τον Όμιλο,  τα μέλη της πρώην επιτροπής μπάσκετ του "Ηράκλειο" θα κάνουν σήμερα την ύστατη προσπάθεια, ώστε  η ομάδα να παίξει τελικά στη Β' Εθνική. 
Παρά την πρόσφατη ανακοίνωση της διοίκησης για την πτώση της ομάδας στο τοπικό, μέλη της πρώην επιτροπής μπάσκετ του συλλόγου καταβάλλουν προσπάθειες να σχηματίσουν και καταθέσουν  πρόταση παραμονής της ομάδας στην Β’ Εθνική έχοντας την στήριξη πρώην στελεχών -παραγόντων του συλλόγου. 

Η πρόταση  θα κατατεθεί σήμερα το πρωί και θα  εξεταστεί από την διοίκηση του Ομίλου κι ανάλογα είτε να την δεχτεί και αναιρέσει την προηγούμενη απόφασή της είτε να την απορρίψει. 

Βασική προ υπόθεση που αναφέρουν τα μέλη της επιτροπής, ότι θα δεσμευτούν για την κάλυψη των μετακινήσεων, ενώ παράλληλα έχουν ξεκινήσει σειρά επαφών με τους αθλητές που αγωνίστηκαν φέτος στην ομάδα, προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους με μια ελάχιστη αμοιβή.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.